depresia!

•  
    • 272 mesaje
    8 Mai 2006, 17:47
    0 0
    ce tratamente stiti de indepartarea depresiei si starilor de melancolie.
    te simti inutil si ca nu ai nici un rost.
    sint pe forum psihologi fara sa ceara tarif?
  •  
    • 4487 mesaje
    8 Mai 2006, 17:55
    0 0
    Eu am cazut intr-o stare depresiva, dar n-am iesit din ea decat cu ajutorul sotului. Acum nu stiu cazul tau, si nu sunt nici psiholog, asa ca poate evele sa te ajute.
    M-a tinut starea depresiva vreo 3 saptamani, dar a fost groaznic si nu vreau sa mai trec vreodata prin ce am trecut atunci. Pupici si poate ai noroc sa-ti raspunda cineva. Ai grija, ca este f. periculoasa starea asta.
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Mai 2006, 19:45
    0 0
    Probabil esti singura. Si daca esti intr-o relatie, probabil nu este tocmai ceea ce-ti doresti... Incerca sa ne povestesti mai multe...nici eu nu sunt psiholog, dar cu drag te ajut daca pot! Si eu am trecut prin depresii multiple si lungi...deci stiu prin ce treci. Incearca sa te deschizi si sa ne spui mai multe...
  •  
    • 744 mesaje
    8 Mai 2006, 21:11
    0 0
    asa este,te simti inutil si fara rost pe lume.incearca sa vezi doar partea plina a paharului,ajuta.scoate la suprafata realizarile de pana acum,oricat de mici sunt.vei vedea cum starea ta se va schimba in bine.si apoi,autosugestia ajuta de asemeni f mult.
  •  
    • 1964 mesaje
    8 Mai 2006, 22:42
    0 0
    discuta cu un psiholog . E foarte imporant sa mergi la psiholog din timp.

Din nefericire daca nu constientizam asta din timp, ajungem la psihiatru
  •  
    • 222 mesaje
    9 Mai 2006, 09:47
    0 0
    Te simti inutil, aici intervin eu sti care-i cauza sau de ce zici asa? Fiecare om e important.Fa sport, iesi cu prietenii, nu privii in trecut la o relatie care s-a terminat prea repede si tu inca te mai gandesti ce bine era pe atunci(dau un exemplu aici)schimba mediul, mergi undeva in week-end.
  •  
    • 371 mesaje
    9 Mai 2006, 11:19
    0 0
    ia calciu, vitamine, fa tot posibilul sa fii frumoasa si sa atragi privirile.
    Savureaza orice compliment indiferent de locul in care esti.
    Asta imi aduce aminte de o zi in care mergeam pe strada. In fata mea un om (parea o combinatie ciudata de tanar si batran) cam brunet dar abtuguit cat cuprinde. Vorbea singur. In momentul in care l-am depasit, din curiozitate, am intors capul si din mers m-am uitat mai bine la el. Unde spui ca atat i-a trebuit... a inceput sa recite cu voce tare pe o strada plina cu oameni: "mergeam plangand la margine de drum, bla, bla... ooooofff tinereeeetzeeeeee..." Nu iti spun ca viteza am prins si nu imi puteam stapani hohotele de ras.
    Bine, eu nu te sfatuiesc sa faci chiar ca mine; ce vreau eu sa spun e sa incerci sa te amuzi de orice intamplare.
  •  
    • 357 mesaje
    9 Mai 2006, 11:39
    0 0
    0001 ... poti lua tinctura de sunatoare. Se gaseste la plafar. Daca citesti pe net despre antidepresive ai sa vezi ca toate sunt bazate sau au in componentza extract de sunatoare. Eu am luat acum 2 ani si am cam exagerat cu dozajul, trebuia sa iau 3 linguritze pe zi iar eu luam cel putzin dublu si chiar ma prostisem rau, in sensul ac efectiv radeam din orice nu puteam sa stau serioasa Dupa care am inceput sa iau normal. Chiar are efect sa stii ...

daca te simtzi epuizata si fizic fa si o cura de vitamine
  •  
    • 371 mesaje
    9 Mai 2006, 11:46
    0 0
    am sa caut si eu; simt ca am nevoie
    tks lon
  •  
    • 587 mesaje
    9 Mai 2006, 12:06
    0 0
    xde7sa@yahoo.com
  •  
    • 272 mesaje
    9 Mai 2006, 14:35
    0 0
    am sa incerc cu tinctura de sunatoare sau cavit .
  •  
    • 1022 mesaje
    9 Mai 2006, 17:16
    0 0
    si eu am avut, cred ca fiecare trece prin asta, depresia m-a tinut mult de fapt cred ca era rutina si oboseala.Am facut-o dupa ce am nascut dupa vreo 7 luni.
  •  
    • 1022 mesaje
    9 Mai 2006, 17:16
    0 0
    si eu am avut, cred ca fiecare trece prin asta, depresia m-a tinut mult de fapt cred ca era rutina si oboseala.Am facut-o dupa ce am nascut dupa vreo 7 luni.
  •  
    • 1022 mesaje
    9 Mai 2006, 17:19
    0 0
    iti trebuie activitate intensa, sa nu ai timp sa te plictisesti sii sa ai "mintea in alta parte", eu simteam ca nu am nici o vlaga, nici o tinta.Daca te ajuta iti dau adr unei psiholoage, eu i-am scris si m-a lamurit simtam ca fara tratament nu depasesc situatia, chiar cautam pe net ciaiuri si tratamente antidepresive.!

betty_varga81@yahoo.com
  •  
    • 76 mesaje
    18 Mai 2006, 17:32
    0 0
    Aveti grija cu sunatoarea, iata ce am gasit in "Jurnalul National":

"O echipa de cercetatori germani atentioneaza ca "tratament naturist" nu este intotdeauna sinonim cu "lipsit de riscuri". Ei spun ca 75% dintre pacientii care urmeaza un tratament pe baza de plante nu isi informeaza medicul despre acest lucru. "Este o atitudine gresita, care poate avea consecinte grave asupra bolnavilor, fiindca unele plante interactioneaza cu medicamentele. O atentie deosebita trebuie sa aiba cei care se trateaza cu sunatoare, planta care scade eficacitatea anumitor medicamente. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt pastilele anticonceptionale, teofilina, anticoagulantele si unele antidepresive", semnaleaza autorii studiului. De asemenea, sunatoarea inhiba efectele medicamentelor contra cancerului. Potrivit unui alt studiu european, trei pacienti suferind de cancer din patru apeleaza la tratamente fitoterapeutice, inclusiv la sunatoare.

In ceea ce priveste interactiunea sunatoarei cu alimentele, se vor evita berea, branzeturile fermentate, pestele marinat, vinul si drojdia alimentara."
  •  
    • 16 mesaje
    25 Mai 2006, 12:33
    0 0
    Da Adia, sa avem grija cu sunatoarea si sa ne indopam cu medicamente de sinteza ca asa este bine si sanatos! Trebuie sa fie tare fericit organismul cand il indopam cu chimicale.

Sunatoarea este foarte buna doar ca cine ia sunatoare trebuie sa aiba grija sa nu se expuna la soare pentru ca provoaca foto-sensibilizare. ( plaja iese din discutie)

Deasemenea antidepresivele de sinteza in general produc dependenta si dau stari secundare ( asta o spun din proprie experienta), asa ca daca puteti evitati-le cat puteti. Va treziti dimineata cu capul greu, cu ameteala, parca esti mahmura. Si cel mai nasol este cand trebuie sa renunti la ele. Cel mai bine este sa gasesti plante potrivite pentru tine si pentru structura ta. Eu am luat un amestec de plante pe care mi l-am facut in urma consultatiei la un medic ayurvedist, care m-a ajutat enorm. Deasemenea intr-adevar, atitudinea interioara conteaza foarte mult.
    Si vizita la psiholog ajuta. Psiholog, psihoterapeut si nu psihiatru care psihiatru stie una si buna -- sa te indoape cu medicamente.

Mult succes. Viata e prea scurta sa fie traita in tristete.
  •  
    • 76 mesaje
    25 Mai 2006, 13:19
    0 0
    Eu nu am vrut sa supar pe nimeni, pur si simplu citisem subiectul pe forum si apoi am gasit articolul. Mi s-a parut o informatie utila. Nu am luat niciodata antidepresive asa ca nu le fac reclama, doar am prezentat o informatie.
  •  
    • 1 mesaje
    25 Mai 2006, 13:48
    0 0
    Pentru 001:
    un produs deosebit de eficient este "pasiflora" pe care-l poti gasi la orice plafarm.Este un produs 100% natural din planta cu acelasi nume(floarea pasiunii).Este deosebit de eficient, care nu da dependenta si are rezultate imediate(l-am folosit , nu spun din auzite).Cu prietenie, carmen
  •  
    • 1051 mesaje
    25 Mai 2006, 16:29
    0 0
    si eu am folosit passiflora, este super!!
  •  
    • 9 mesaje
    25 Mai 2006, 19:17
    0 0
    draga mea am citit cu multa atentie ce ai scris si ce sfaturi ai primit de la scumpele noastre Eve ,care uite intr-o lume plina de griji si probleme au bunavointa de a mai sprijini si pe altii,in acest moment multa lume sufera,mai mult sau mai putin ,din diferite cauze ,sunt constienta ca nu poti sa-ti 'dezbraci' sufletul in public,sunt multe amanunte de spus pt. a reusi sa ajungi la esenta ,te-a-si ajuta cu mare drag ,dar trebuie sa intelegi ca ,ceva profund nu se poate face decat intr-un cadru privat,si nu pot sa-ti dau adresa de mss aici pe forum,daca totusi vrei aici,putem incerca ,tu decizi,pana atunci iti urez toate cele bune.