medic ginecolog in Iasi
-
0 0Evelor din Iasi, imi puteti recomanda un medic ginecolog - femeie, cu rabdare, care raspunde la intrebari si care se poarta frumos cu pacientele? Multumesc tare mult.
-
La fel de buna e si dna doctor Stratan de la Avicena, cabinetul e pe Stefan cel mare, langa universitatea Petre Andrei, sau la cub mai bine zis.....e o femeie ocupata, si cumulti pacienti dar are o rabdare de fier si te intreaba de toate,te sfatuieste, la fiecare control iti palpeaza sanii, si tratamentele date de ea pe mine intotdeauna m-au ajutat....in plus are un cabinet curat si parca asta iti da mai multa incredere, igiena e foarte importanta in aceste consultatii...pe mine spitalele ma sperie....
-
Diana Popovici de la Spitalul Elena Doamna. Este tinara, are foarte multa rabdare, fiecare pacient este tratat cu foarte multa atentie, indiferent de ... buzunarul tau... Daca nu era ea... nu as fi avut acum un copil...Trecusem pe la medici renumiti in Iasi si am pierdut 6 sarcini dar numai ea a avut rabdare si si-a asumat riscurile. Daca te hotarasti spune-mi si-ti dau numarul de telefon.
-
danyR said:La fel de buna e si dna doctor Stratan de la Avicena, cabinetul e pe Stefan cel mare, langa universitatea Petre Andrei, sau la cub mai bine zis.....e o femeie ocupata, si cumulti pacienti dar are o rabdare de fier si te intreaba de toate,te sfatuieste, la fiecare control iti palpeaza sanii, si tratamentele date de ea pe mine intotdeauna m-au ajutat....in plus are un cabinet curat si parca asta iti da mai multa incredere, igiena e foarte importanta in aceste consultatii...pe mine spitalele ma sperie....