medic ginecolog in Iasi

•  
    • 81 mesaje
    8 Mai 2006, 10:41
    0 0
    Evelor din Iasi, imi puteti recomanda un medic ginecolog - femeie, cu rabdare, care raspunde la intrebari si care se poarta frumos cu pacientele? Multumesc tare mult.
  •  
    • 220 mesaje
    8 Mai 2006, 20:32
    2 0
    Doamna doctor Pavaleanu Maricica, de la Spit Elena Doamna! E o femeie extraordinara si foarte dedicata! Nu sta foarte mult timp cu tine pentru ca e aglomerata mereu (nu are cabient particular, o gasesti doar in spital) dar e foarte buna si sufletista!
  •  
    • 262 mesaje
    9 Mai 2006, 08:27
    0 1
    La fel de buna e si dna doctor Stratan de la Avicena, cabinetul e pe Stefan cel mare, langa universitatea Petre Andrei, sau la cub mai bine zis.....e o femeie ocupata, si cumulti pacienti dar are o rabdare de fier si te intreaba de toate,te sfatuieste, la fiecare control iti palpeaza sanii, si tratamentele date de ea pe mine intotdeauna m-au ajutat....in plus are un cabinet curat si parca asta iti da mai multa incredere, igiena e foarte importanta in aceste consultatii...pe mine spitalele ma sperie....
  •  
    • 48 mesaje
    9 Mai 2006, 08:51
    0 0
    Diana Popovici de la Spitalul Elena Doamna. Este tinara, are foarte multa rabdare, fiecare pacient este tratat cu foarte multa atentie, indiferent de ... buzunarul tau... Daca nu era ea... nu as fi avut acum un copil...Trecusem pe la medici renumiti in Iasi si am pierdut 6 sarcini dar numai ea a avut rabdare si si-a asumat riscurile. Daca te hotarasti spune-mi si-ti dau numarul de telefon.
  •  
    • 81 mesaje
    9 Mai 2006, 11:06
    0 0
    Va multumesc foarte foarte mult!
  •  
    • 2 mesaje
    26 Mar 2008, 23:31
    1 0
    trimitemi si mie nr domnisoarei doctore te rog frumos la nr meu 0748 612 219 sau la id meu maxdindacia multumesc mult :*
  •  
    • 2 mesaje
    26 Mar 2008, 23:32
    0 0
    trimitemi si mie nr doamnei doctor pavaleanu maricica la nr meu 0748 612 219 sau la id maxdindacia multumesc mult !
  •  
    12 Sep 2012, 23:52
    0 1
    danyR said:La fel de buna e si dna doctor Stratan de la Avicena, cabinetul e pe Stefan cel mare, langa universitatea Petre Andrei, sau la cub mai bine zis.....e o femeie ocupata, si cumulti pacienti dar are o rabdare de fier si te intreaba de toate,te sfatuieste, la fiecare control iti palpeaza sanii, si tratamentele date de ea pe mine intotdeauna m-au ajutat....in plus are un cabinet curat si parca asta iti da mai multa incredere, igiena e foarte importanta in aceste consultatii...pe mine spitalele ma sperie....

•  
    • 22 mesaje
    4 Iul 2014, 16:15
    0 0
    Daca ai posibilitate mergi la Spitalul Medpark din Chisinau,faci si consultatie si analize in acelasi loc. Mi-a mi-a placut aici...