Imi pocnesc oasele

•  
    • 2209 mesaje
    7 Mai 2006, 19:01
    0 0
    Precum se vede si in topic, ma ingrijoreaza faptul ca imi pocnesc oasele, incheieturile. Nu ma doare, nu e disconfortant...dar nu-mi pot da seama de ce. Mi se intampla asta de vreo 1 an, 1 an jumate cel mult. Si nu-mi pocnesc numai dimineata sau intr-o anume parte a zilei... Oricand ma misc, oicand fac o miscare mai brusca... Nu stiu daca e semnul unei carente in organism sau e ceva normal... Daca stie cineva ceva legat de asta...m-ar ajuta orice informatie!
  •  
    • 222 mesaje
    7 Mai 2006, 20:55
    0 0
    e din lipsa de calciu.
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Mai 2006, 08:21
    0 0
    Crezi? Sau stii sigur?? Am ceva pr. cu calciul...
  •  
    • 222 mesaje
    11 Mai 2006, 18:55
    0 0
    am si eu aceeasi problema si am si lipsa de calciu, imi pocnesc incheieturile mainilor si genunchii, incerc sa-mi iau aportul necesar de calciu si fac sport(de curand)
  •  
    • 24 mesaje
    11 Mai 2006, 19:50
    0 0
    Si eu toata viata am facut sport si fac in continuare.Si, si mie imi pocnesc incheieturile de la picioare. Si in timpul scolii imi pocneste spatele, cred de la cum stau pe scaun pt ca in vacanta de vara nu mi-a pocnit deloc. Si ideea e ca nu am lipsa de calciu...
  •  
    • 290 mesaje
    12 Mai 2006, 08:41
    3 1
    buna!si sotul meu a avutaceeasi problema dar o prietena mi-a recomandat un tratament f. eficace.tot ce mi-a recomandat ea au avut rezultate uimitoare(eu sufeream de surditate congenitala,fata mea alergie atopica,mama mea probleme cu ochiietc)daca doresti putem discuta mai detailat
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Mai 2006, 17:39
    1 0
    Sigur! Vreau sa vorbim mai detaliat! Dar nici macar nu stiu sigur daca este o problema, nu ma doare nimic momentan... Vreau sa vorbim mai detaliat si daca ma poti ajuta, mi-ar prinde bine. Sper sa nu fie ceva grav!
  •  
    • 290 mesaje
    13 Mai 2006, 08:45
    1 0
    buna!vezi ca ti-am trimis mesaj pe e-mail eva
  •  
    • 2209 mesaje
    15 Mai 2006, 23:06
    0 0
    Dar nu sunt din Bucuresti...
  •  
    • 290 mesaje
    17 Mai 2006, 07:57
    0 0
    scrie-mi adresa de e-mail sau mess si daca doresti ceva cu orice pret se poate obtine incazul tau te ajut cu cea mai mare placere.de unde esti?
  •  
    • 1 mesaje
    14 Iul 2010, 10:52
    0 0
    buna, ma intereseaza si pe mine un tratament impotriva zgomotului (neinsotit de durere) produs de articulatii. multumesc
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Iul 2010, 11:44
    5 0
    articulatiile pocnesc atunci cand sunt uscate si/sau uzate.

mai precis: cartilagiile care acopera capetele oaselor ar trebui sa fie bine acoperite cu lichid sinovial (cu rol in protectia la frecare a cartilagiilor).

sedentarismul scade calitatea si cantitatea de lichid sinovial, asa incat cartilagiile se freaca "pe uscat", de unde si pocniturile care apar.

pentru incetinirea procesului degenerativ se recomanda punerea blanda in miscare a articulatiilor, cel putin o data la 30 de minute.

alimentatia sanatoasa si cat mai variata este si ea importanta (un regim alimentar dezordonat sau o cura de slabire severa produc de obicei deteriorarea articulatiilor).