test de sarcina
-
6 Mai 2006, 09:010 0Ati patiti careva sa va faceti test de sarcina si sa va iasa negativ si de fapt sa fiti insarcinate ? Sau invers?
-
6 Mai 2006, 09:28inca nu..dar daca nu il faci cand trebuie e posibil sa se intample asa.
-
6 Mai 2006, 10:27Pai mi-a intarziat mestruatia si din ziua cand trebuia sa-mi vina +9 zile mi-am fcaut testul, si a iesit negativ. Iar menstruatia mi-a venit cu o intarziere de 13 zile. Mentionez ca nu am avut contact sexual, doar petting ..si organele genitale nu ni s-au atins.
-
6 Mai 2006, 20:32Mah eu nam patito , dar sunt chiar curioasa dc se poate asa ceva...
Asa ca pls post!! -
6 Mai 2006, 20:47nu ai cum sa fii insarcinata!
poate o dereglare hormonala, stres sau o mica raceala.
sanatate -
7 Mai 2006, 11:38i s-a intamplat matusii mele;si-a facut testul o data si a iesit negativ'in plus ii vbenea si menstruaitia regulat
...dar a observat unele modificari ale aspectului fizic:se ingrasase,si alt motiv decat ca ar fi insarcinata n-a gasit...asa ca s-a dus la ginecolog sa verifice si a aflat ca este intr-adevar insarcinata in 3 luni.
Nasol.
Cunosc si o tipa,o amica,care ramasese insarcinata dar totusi inca ii venea menstruatia. Ciudat,nu?
Si acum eu ma aflu intr-o dilema:sunt sau nu gravida?Imi vine menstruatia regula,dar ma doare burta si stomacul de mai mult de-o luna si ma dor si ovarele---ironic,caci tocmai am terminat un tratament pt anexita---.
Mi-e frica sa ma mai duc la ginecolog,nu mai am incredere in doctori,pana acum nu mi-au dat decat tratamente care nu si-au facut efectul, ba mai mult \si-au facut numai efectele secundare....
Cunoaste-ti voi un tratament pt anexita,dar naturist?
Dar pt rana pe col?