avort
-
0 0fetelor va rog recomandatzi-mi shi mie un medic bun.dati-mi shi mie nr d tel sau adresa cabinetului daca se poate va rog.mersi mult!
-
daca esti din Bucuresti , curat si cu doctori OK si preturi acceptabile e la Marie Stopes langa Spitalul Bucur. Nu mai sunt de acord cu avorturile -desi si eu am facut dar dupa ce am nascut pot sa-ti spin ca mi-am schimbat optica. Oricum , decat in vre-o gaura mizarabila de spital...iti doresc sa nu ai vise urate dupasi sanatate
-
E un doctor f bun..benjamin ankar.lucreaza la spitatlul polizu si la medsana in cotroceni.suna la 931 si ia nr de acolo.eu personal nu am fost nici macar la o consultatie dar stiu din sursa sigura ca e f bun.o prietena de a mea a facut o interventie si a fost foarte bine.apare si pe la tv face in vitro.. e bun..bafta
-
Draga mea eu subscriu ce au spus fetele mai sus si te sfatuiesc sa te mai gandesti pt ca nu ai sa ti-o ierti toata viata si mai grav este ca nici D-zeu nu o sa ti-o ierte pt ca a omori o creatura care nici nu a apucat sa vada lumina zilei este o crima mai mare decat sa omori un om.Inainte s faci asta te sfatuiesc sa cauti o caseta,sa vizionezi un documentar despre ce se intampla exact in mom in care avortozi cu copilul tau,cum ii striveste capul micutului si mai vedem atunci dc mai ai inima sa faci asta
-
asa....si acuma andrutza sta si se gandeste...."m-au bagat fetele astea in sperieti si toate-mi zic sa mai analizez situatia"
pai,eu zic asa...daca ai luat decizia si vrei sa avortezi atunci du-te inainte.Daca as putea da 10 ani inapoi,sa fiu si eu 22 din nou si as fi in aceeasi situatie ca tine(faculta,vise,etc)as avorta ...si las la o parte toate sentimentalismele.... -
Doamne fetelor, lasati fata daca s-a hotarat sa faca ceva poate stie ea motivul! Daca nu e pregatita fizic, psihic, financiar etc de un copil nu va mai bagati! Ea ramane cu bebe apoi, nu voi si de regretat daca o sa fie cazul tot ea o sa regrete, dar lasati-o sa fie decizia ei!
Nu o sa o ajute nimeni la propriu de pe site sa i-l creasca apoi daca ea nu o sa fie in stare! Sunt atatia copii care au nevoie de parinti! Daca are alte prioritati acum f bine!
Nu sunt de acord cu avorturile, dar nici cu copiii abandonati sau de care parintii nu au avut posibilitati sa se ocupe!
E doar parerea mea! -
Si eu am facut acest lucru oribil cand aveam 17 ani.Regret dar nu cred cred ca solutia ar fi sa il pastrezi.Este un pacat ce urmeaza sa faci dar decat sa nu-i poti oferi tot de ce are nevoie mai bine asa.Nu te condamn ci te sprijin.Iti recomand clinicile particulare.Costa mai mult dar sunt mai sigure.Nu le asculta pe femeile care te condamna.Un copil este un lucru minunat dar trebuie sa vina atunci cand ti-l doresti.Oricum nu o sa-ti fie usor dupa ce faci avortul, sufleteste vorbind.Dar o sa treci peste si o sa-ti dai seama ca pacat este sa-ti bati joc de copil.Fii puternica!Asta conteaza.Eu sunt alaturi de tine!Pupici
-
Clinica Marie Stopes, este in zona restaurantului Budapesta. Au si site, www.marie-stopes.ro parca, pe site o sa gasesti si programul si harta, sa vezi cum ajungi acolo. E foarte curat, oameni amabili, totul e ok. Dar fii sigura ca asta vrei sa faci, dupa aia nu mai ai cum sa te razgindesti. NU TE DUCE SINGURA !!! e posibil sa te simti rau dupa anestezie, e important sa fie cineva cu tine. Eu am fost la doctorita Virginia Ionescu.
Orice alegere ai face, sanatate si ai grija de tine. -
Vreau sa va spun si eu ceva. Daca pana acum recomandam clinica Marie Stopes, ceea ce am si facut, acum mi-am schimbat parerea. Nu vreau sa le fac antireclama dar eu am facut un avort in ianuarie anul acesta la ei, iar peste 3 zile am avut hemoragie si am ajuns de urgenta la Municipal unde m-au chiuretat a doua oara. A fost cea mai groaznica experienta din viata mea. Va jur! Din cauza asta nu v-as recomanda clinica. Evident, poate la mine a fost o intamplare, asta nu inseamna ca vi se poate intampla la fel. Eu v-am impartasit experienta mea!
-
Marie Stopes in nici un caz, eu am fost prima data la doctora Vasile(sper ca am retinut bine numele) am crezut ca are o zi haioasa si urmatoarea data am fost la Dunarintiu care se poarta execrabil, de parca te-ai duce la ele pe gratis, dupa ce ca dai o groaza de bani mai esti tratata si urat.
In leg cu un avort, eu cred ca nu este cazul sa ii expicati fetei detailat procesul de chiuretare pentru ca in momentele astea de asta are nevoie cel mai putin, eu cred ca inainte de a scrie aici s-a gandit ft. bine si stie ce are de facut...nu este asa usor sa faci un avort, cred ca toate femeile care fac avort o fac cu regret si cu motive intemeiate.