anestezia peridurala
-
5 Mai 2006, 15:400 0dc-ul meu mi-a zis ca voi naste sapt. viitoare cu peridurala. stie cineva mai sigur despre efectele pozitive si cele negative? eu m-am cam speriat de acesta anestezie de cand citesc de pe net. am aflat ca are multe efecte secundare, dar multe pareri sunt diferite. unii spun ca noua peridurala(nici nu stiu daca exista asa ceva )n-ar avea nici un efect negativ. voi intreba medicul meu, dar vreau sa aud si alte pareri si poate stie cineva cat costa acum aceasta anestezie si care e diferenta dintre epidurala si cea peridurala
-
5 Mai 2006, 16:15Nu iti pot spune decat ca epidurala si peridurala sunt unul si acelasi lucru.
-
5 Mai 2006, 17:05stai linistita, eu cand mi-a fact nu am simtit absolut nimic,iti introduce un ac cu un mic cateter paravertebral si te poti misca fara probleme dupa, important e sa nu misti cand il introduce.Cat despre efecte..nu stiu , nu am avut nimic.orice chiar si o extractie de masea e un risc pana la urma..Nastere usoara!
-
5 Mai 2006, 19:41Eu am votat cu anestezia generala.Nu suport gandul ca se apropie de mine cu acul ala mare si eu trebuie sa stau nemiscata.M-am simtit f.bine n-am avut nici o problema.