intarzieri menstruale

•  
    • 2 mesaje
    5 Mai 2006, 11:49
    0 0
    Am nevoie de niste sfaturi:mi-a intarziat menstruatia 11 zile si e prima data cand mi se intampla.Contact sexual propriu zis nu am avutoar m-am jucat cu prietenul meu,dar el a ejaculat controlat.Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ.M-am dus la un doctor ginecolog caruia i-am explicat totul dar nu m-a consultat decoc:mi-a prescris o reteta cu pastile duphaston.am luat aproape jumatate din ele dar tot nu mi-a venit si sunt ingrijorata.ce sa fac?voi ce credeti?
  •  
    • 4487 mesaje
    5 Mai 2006, 12:20
    0 0
    m-ai fa-ti inca odata testul si du-te neaparat la un doctor mai bun. Cum sa nu te controleze??? Tampiti medici in ziua de azi. Ai grija. pup
  •  
    • 222 mesaje
    11 Mai 2006, 19:07
    0 0
    Sa inteleg ca nu s-a folosit prezervativ, chiar daca nu a avut loc un contact propriu-zis se pot intampla accidenta.Fa-ti testul.
  •  
    • 24 mesaje
    11 Mai 2006, 19:43
    0 0
    Si eu am patit exact la fel ca tine . Mai fa-ti un test, dar fa-l de preferat dimineata, si la cel putin o sapt de la primul test. Accidente se pot intampla de aceea m-am speriat si eu . Poate sa-ti intarzie din cauza stresului sau ceva dereglare de hormoni.
  •  
    • 272 mesaje
    14 Mai 2006, 03:23
    0 0
    .
  •  
    • 215 mesaje
    14 Mai 2006, 16:22
    0 0
    la un control ginecologic sarcina se poate constata dupa un interval mai lung; un dereglaj hormonal poate fi dat de stres, de schimbarea anotimpului, etc.
  •  
    • 2209 mesaje
    14 Mai 2006, 22:23
    0 0
    Vaiii...ca nici mie nu-mi vine. Trebuia sa-mi vina la sfarsitul lunii trecute. Deja am imbatranit cu 5 ani de emotie!!!
  •  
    • 24 mesaje
    19 Mai 2006, 17:36
    0 0
    Povesteste-ne ce ai facut? Esti bine acuma?
  •  
    • 1 mesaje
    20 Nov 2008, 22:26
    0 0
    Buna...nu stiu daca am nimerit sectiunea prea bine...am si eu o ingrijorare destul de mare...ultimul contact sexual l-am avut cu aprox 1 luna in urma si am folosit prezervativ.de cam mult timp am niste secretii albicioase,insa am tot amanat sa merg la medic.dupa 1 sapt de la contact,aceste secretii au fost inlocuite cam 2 zile de acelea maronii ca dupa c.m,dupa care totul a devenit ca inainte.am citit pe un forum ca aceste secretii maronii apar in prima luna de sarcina,dar si de la o infectie locala sau raceala.ce poate fi?nu am un c.m regulat.in lunile aug si sept menstruatia mi-a venit pe 22,luna trecuta pe 14,iar acum tot astept sa vina.au trecut 6 zile si nimic.cat poate intarzia maxim?am mai avut si pana acum intarzieri,dar acumacea secretie maronie de care am spus mai sus ma face sa ma ingrijorez.exista oare posibilitatea de a fi insarcinata?imi este foarte frica de un eventual avort...help pls

P.S mentionez ca nu am avut simptome generale ale sarcinii,greturi,ameteli etc
  •  
    • 345 mesaje
    21 Nov 2008, 11:46
    0 0
    Mergi la un consult ginecologic, o sa-ti faca analize si o sa iti dea un tratament. Secretia albicioasa s-ar putea sa fie candida. Despre acele scurgeri maronii nu stiu ca nu sunt medic, insa cel mai bine e sa mergi pentru ca e sanatatea ta in joc.

Pentru sarcina iti iti poti face un test.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:44
    0 0
    Eu zic sa stai linsitita cu privire la infectii daca aveai asa ceva secretia era galbuie si urat mirositoare,albicioasa cu un aspect cremos este atunci cand mai are un pic si iti vine menstruatia,iar la ovulatie este transparenta si se intainde ca un albus de ou mai exact, oricum inevitabil tre sa ajungi si la un ginec sa depisteze cauza intarzierii si mai ales sa iti dea niste antinonceptionale pt reglarea ciclului.