intarzieri menstruale
-
0 0Am nevoie de niste sfaturi:mi-a intarziat menstruatia 11 zile si e prima data cand mi se intampla.Contact sexual propriu zis nu am avut
oar m-am jucat cu prietenul meu,dar el a ejaculat controlat.Mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ.M-am dus la un doctor ginecolog caruia i-am explicat totul dar nu m-a consultat decoc:mi-a prescris o reteta cu pastile duphaston.am luat aproape jumatate din ele dar tot nu mi-a venit si sunt ingrijorata.ce sa fac?voi ce credeti? -
Buna...nu stiu daca am nimerit sectiunea prea bine...am si eu o ingrijorare destul de mare...ultimul contact sexual l-am avut cu aprox 1 luna in urma si am folosit prezervativ.de cam mult timp am niste secretii albicioase,insa am tot amanat sa merg la medic.dupa 1 sapt de la contact,aceste secretii au fost inlocuite cam 2 zile de acelea maronii ca dupa c.m,dupa care totul a devenit ca inainte.am citit pe un forum ca aceste secretii maronii apar in prima luna de sarcina,dar si de la o infectie locala sau raceala.ce poate fi?nu am un c.m regulat.in lunile aug si sept menstruatia mi-a venit pe 22,luna trecuta pe 14,iar acum tot astept sa vina.au trecut 6 zile si nimic.cat poate intarzia maxim?am mai avut si pana acum intarzieri,dar acumacea secretie maronie de care am spus mai sus ma face sa ma ingrijorez.exista oare posibilitatea de a fi insarcinata?imi este foarte frica de un eventual avort...help pls
P.S mentionez ca nu am avut simptome generale ale sarcinii,greturi,ameteli etc -
Eu zic sa stai linsitita cu privire la infectii daca aveai asa ceva secretia era galbuie si urat mirositoare,albicioasa cu un aspect cremos este atunci cand mai are un pic si iti vine menstruatia,iar la ovulatie este transparenta si se intainde ca un albus de ou mai exact, oricum inevitabil tre sa ajungi si la un ginec sa depisteze cauza intarzierii si mai ales sa iti dea niste antinonceptionale pt reglarea ciclului.