helpppp
-
0 0am si eu o problema poate vi s-a intamplat si voua.de 2 luni tot am probleme cu stomacul ba sunt constipata ba sunt deranjata am tot fost la doctori fiecare si-a spus parerea am luat pastile dar degeaba o saptamana mi-a trecut acum iar de o saptamana sunt deranjata dar doar dimineata si imi bolboroseste stomacul ffff tare si sera si dimineta .va multumesc si astept raspunsul vostru
-
mi s-a intamplat ceea ce ti se intampla tie.
la mine a fost asa: m-am mutat in austria si am inceput dupa cateva sapt in fiecare dimineata si seara sa am in burta senzatia care o descrii, plus ca faceam des scaune moi(sa nu-i zic numele).
am luat pastile pt flora intenstinala..a trecut 2-3 ani, pana cand m-am gandit ca o fi apa. am inceput sa fierb apa, deci beau apa numai fiarta si racita, si de atunci numai am probleme. am ramas cu o sensibilitate la stomac, in sensul ca nu tolerez sucul de fructe(facut in casa , deci presat singura, mai ales de portocale) si anumite produse cu multe chimicale, dar, cand simt din nou senzatia, e drept acum f rar, am niste picaturi homeopatice si imediat i-mi revin