helpppp

•  
    • 47 mesaje
    4 Mai 2006, 17:38
    0 0
    am si eu o problema poate vi s-a intamplat si voua.de 2 luni tot am probleme cu stomacul ba sunt constipata ba sunt deranjata am tot fost la doctori fiecare si-a spus parerea am luat pastile dar degeaba o saptamana mi-a trecut acum iar de o saptamana sunt deranjata dar doar dimineata si imi bolboroseste stomacul ffff tare si sera si dimineta .va multumesc si astept raspunsul vostru
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 17:46
    0 0
    Buna.
    Cati ani ai? Si ce alte simptome mai ai???Pot si multe cauze.
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 17:48
    0 0
    La mine aceleasi manifestari stupide au fost din cauza unei anexite netratate. Cand era frig afara ma apucau durerile in partea dreapta si se accelera tranzitul intestinal .
  •  
    • 47 mesaje
    4 Mai 2006, 17:48
    0 0
    am 22 de ani , deci inainte aveam dureri groaznice dar cu nos-pa mi-a mai trecut, dar acum ma doare doar dimineata si e tot o bataie la mine in stomac si nu scap de diaree deloc iar dupa ce manac trebuie sa ajung urgent la toaleta
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 17:59
    0 0
    Poate fi o gastrita "rebela".Daca bei cafea multa si esti stresata poate fi gastrita. Poate ar trebui sa iti faci o endoscopie.E cam neplacuta, dar afli sigur daca e ceva in neregula cu stomacul tau.
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 18:01
    0 0
    Perioadele de constipatie ( asa cum ai zis tu) corespund cu perioadele in care esti tu mai relaxata si mai linistita din toate punctele de vedere???
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 18:04
    0 0
    Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un gastroenterolog. Te poate ajuta mai mult.
  •  
    • 47 mesaje
    4 Mai 2006, 18:11
    0 0
    mersi mult ,Cristina maine merg sa imi fac niste analize pt ca toti doctorii si-au dat cu parerea daor din ce au vazut la suprafata dar cred ca la analizeze se va vedea exact.pupiciiii
  •  
    • 354 mesaje
    5 Mai 2006, 01:19
    0 0
    Poti avea o gastrita sau un helicobacter.la analize iti va iesi,sau poate fi o grseala undeva in alimentatie.Putem sa ne dam mult cu presupusul,tot la un control te vei lamuri.
  •  
    • 248 mesaje
    5 Mai 2006, 12:39
    0 0
    Pare o problema de tranzit intestinal, de colon iritabil. Inseamna ca unele alimente au deranjat intestinul sau e fond de stres. Daca e vorba de anumite alimente care "nu ii plac intestinului" tau, acelea trebuie eliminate. Cred ca doctorii trebuiau sa inceapa de la a te intreba ce mananci.
  •  
    • 1272 mesaje
    5 Mai 2006, 13:09
    0 0
    mi s-a intamplat ceea ce ti se intampla tie.
    la mine a fost asa: m-am mutat in austria si am inceput dupa cateva sapt in fiecare dimineata si seara sa am in burta senzatia care o descrii, plus ca faceam des scaune moi(sa nu-i zic numele).
    am luat pastile pt flora intenstinala..a trecut 2-3 ani, pana cand m-am gandit ca o fi apa. am inceput sa fierb apa, deci beau apa numai fiarta si racita, si de atunci numai am probleme. am ramas cu o sensibilitate la stomac, in sensul ca nu tolerez sucul de fructe(facut in casa , deci presat singura, mai ales de portocale) si anumite produse cu multe chimicale, dar, cand simt din nou senzatia, e drept acum f rar, am niste picaturi homeopatice si imediat i-mi revin
  •  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2006, 18:11
    0 0
    Si mie la fel mi-a spus dr ca tot de la apa am probleme si am facut si niste analize si mi-a iesit si rar geardia.va multumesc pentru raspunsuri si va pup