contraceptia prin STERILET
-
3 Mai 2006, 18:310 0fetelor, ajutati-ma va rog, vreau sa incerc aceasta metoda, dar n-am avut nici o nastere...nu stiu ce sa fac, care sint reactiile organismului, daca stiti ajutati-ma va rog
-
4 Mai 2006, 09:07Fina mea a nascut si dupa aceea si-a pus sterilet. Dupa ce am vazut-o m-am ingrozit. S-a ingrasat enorm. Si era slaba rau inainte.
Parerea mea este sa nu-ti pui sterilet. Foloseste anticonceptionale locale sau te duci la doctor si-l intrebi ce fel de anticonceptionale ti se potrivesc.
Eu sunt contra steriletului.
Poate celelalte eve iti vor da alt sfat. -
4 Mai 2006, 14:12Doua mentiuni: steriletul nu este indicat la femeile care nu au nici un copil si, de asemenea, daca doresti sa ramai gravida, extrage steriletul cu circa doua luni inainte de a se intampla acest lucru.Asta este sfatul care il stiu de la doctorita mea.
Reactiile pot fi diverse ,depinde de organism ca si in cazul anticonceptionalelor.Verisoara mea, avea dupa ce si-a pus sterilet niste dureri groaznice la menstruatie,nu a rezistat mult cu el.Cea mai sigura metoda e prezervativul.Si pilulele dar luate corect si bineinteles la recomandarea medicului.
Am o prietena care foloseste ,foliile chinezesti,foitele contraceptive ca niste foite gelatinoase, se gasesc cam 15-20 intr-un pachet. si se introduc in vagin unde ele se dizolva.Pe prospect scrie ca au efect numai 30 de minute.Ea zice ca e multumita de ele.