cum sa trec peste senzatia de oboseala
-
0 0Evelor, poate ma ajutati si pe mine si imi dati niste sfaturi!De cateva zile, am o senzatie de oboseala,somnolenta, melancolie cu toate ca nu am muncit mai mult ca de obicei si dorm cam 8 ore pe noapte.Tot dorind sa slabesc cateva kg.acum odata cu venirea primaverii, am abordat un stil de viata mai sanatos, sunt mai atenta cu ce mananc si nu beau decat o cafea pe zi, dar ma simt mereu obosita.Oare e de vina doar astenia de primavara?Va simititi si voi la fel?
-
Si eu m-am gandit la niste vitamine, doar ca acestea fac pofta de mancare si nu prea as vrea.In schimb am incercat sa ma odihnesc mai mult, sa tricotez cat ma uit la televizor, am crezut ca e o stare asa de oboseala si din cauza stresului de la birou.Ma gandeam ca m-ar ajuta si mai multa miscare( de regula merg pe jos cam 15 minute in fiecare zi).
-
uite eu lucrez 12-14 ore pe zi si uneori imi propun sa mananc sanatos, atat fructe legume( care sunt mai scumpe ce-i drept) dar mai ales sa renunt la prajeli( nu mananc aproape deloc) zahar etc, insa la stilul asta de viata nici o sansa fara vitamine.Si inca cevadaca incerci sa bei cca 2l de apa pe zi o sa te simti mai bine si tenul tau o sa reflecte asta
-
Pt a trece peste astenia de primavara este benefica alimentatia cu multe cruditati dar nu este suficienta; viata stresanta, alimentatia actualla saraca in vitamine, minerale( sa nu uitam ca legumele si fructele frumoase ce sunt in prezent sunt fff sarace in aceste principii nutritive) ne obliga sa folosim suplimente cu vitamine si minerale tot timpul anului.Deci orice schimbare in stilul de viata nu poate fi facuta fara un ajutor de specialitate.