oare ce am???
-
0 0Sunt Cristina, am 37 de ani si am niste probleme...mai ciudate. Inainte de ciclul trecut am avut o intarziere de o saptamana (am ciclul relativ regulat), am intrat in panica, am facut test de sarcina si a iesit negativ. Apoi mi-a venit ciclul si...nu s-a mai terminat. Am fost la ginecolog, m-a consulat cu ecograful vaginal si mi-a spus ca e doar o dereglare hormonala. Mi-a dat Orgametril 20 de zile. Si mi-a spus ca la 2-3 zile dupa incetarea tratamentului trebuie sa-mi vina ciclul. A trecut de la acele 2-3 zile mai mult de o saptamana si nimic. Acum imi pun cateva intrebari: pot fi gravida si sa am un ciclu de 16 zile? Caci in perioada de dupa ciclu nu-mi pun problema. Poate sa fie ceva ce nu s-a vazut cu ecograful? Maine ma duc iar la ginecolog, dar ma gandeam ca poate a mai patit vreuna dintre voi asa ceva si ma poate ajuta. Mentionez ca am doi copii. Va multumesc mult.
-
numai azi am citit mesajul tau, poate deja ai fost la medic si esti lamurita, dar si eu iau Orgametril pt chist si uter fibromatos, am inceput in decembrie dar atunci am luat si Marvellon citeva zile (Marvellonul a trebuit sa-l intrerup urgent si sa trec pe Orgametril)atunci mi-a venit ciclul conform tratamentului cu Marvellon dar urmatorul ciclu mi-a venit in ultima zi din februarie, dupa o luna jumate intirziere de la data de la care trebuia sa-mi vina, am fost atunci la medic si mi-a spus ca e clar ca e din cauza Orgametrilului
Si eu am fost f speriata, nu pt sarcina, dar aveam dureri f mari ca inainte de ciclu si asta nu mai aparea.
te rog scrie daca ai fost la medic si cum mai trebuie sa iei Orgametrilul, eu atunci am luat o cutie pe luna - 30 tb, iar acum iau numai 7 tb pe luna -
Va multumesc fetelor pentru raspuns. Am fost la medic, m-a consultat iar si mi-a spus acelasi lucru. Nu am nimic doar o dereglare hormonala, si cum ciclul anterior a durat 16 zile, poate nu s-a refacut mucoasa. Sa mai asteptam. Acum imi pun problema - chiar nu e nimic sau medicul este superficial, ceea ce m-ar mira deoarece mi-a fost coleg si ne cunoastem foarte bine. Cu el am nascut copiii si am fost foarte multumita. Nu mi-a mai spus sa iau nici un medicament, nici Orgametril, nici altceva.
-
doremy, mie mi-a spus medicul sa ma obisnuiesc cu gindul ca operatia nu am sa o pot evita, daca a-si fi avut implinit 40 de ani mi-a spus ca m-ar fi operat a 2 a zi, asta a fost in februarie ac, am uterul f mare si retrovers si asa ca apasa direct pe colon si rect, asta e problema mai mare, cu chistul nu stiu cum stau dar merg la control cit de curind, uterul chiar daca scade nu poate reveni la normal, eu am 37 ani
sanatate