HPV DEPISTAT SAU NU LA PAPANICOLAOU?

•  
    • 18 mesaje
    2 Mai 2006, 13:29
    1 0
    Le-am mai intrebat pe eve, insa nici un raspuns...Exista posibilitatea sau nesansa, mai bine spus, sa fii purtatoare a virusului hpv...si acesta sa nu fie depistat la papanicolaou?Si negii aia pot sa dispara din senin dupa mai multe luni de zile?Sunt tare curioasa...
  •  
    • 4487 mesaje
    2 Mai 2006, 13:35
    0 0
    Este vb. cumva de herpes genital?
    Pt. ca daca este da, il tratezi la Institutul Cantacuzino. Eventual daca esti casatorita sau ai prieten si el, obligatoriu trebuie sa urmeze tratamentul. Si la testul Papanicolau, cred ca ar fi trebuit sa-l depisteze. Stiu ca acest test iti depisteaza si daca ai o infectie.
    Poate evele stiu mai multe informatii.
  •  
    • 18 mesaje
    2 Mai 2006, 17:19
    0 0
    eram doar curioasa, acum ceva timp am avut o obsesie cu virusul asta, insa s-a dovedit a nu avea nici urma de asa ceva...ca la papa mi-a iesit c2.unele scriau aici ca nu iese mereu la testul asta...si, in plus. nici nu sunt din buc ca sa merg la institut.
  •  
    • 342 mesaje
    2 Mai 2006, 21:51
    0 1
    Eu nu inteleg ce legatura are HPV-ul cu negii dar...in fine... Da, se depisteaza la Papanicolau.
  •  
    • 23 mesaje
    2 Mai 2006, 23:01
    1 0
    PT HERPES GENITAL POT SA-TI SPUN CA DA REZULTATE BUNE PRODUSELE NATURISTE MAI PRECIS CREMELE DE LA ALOE VERA
  •  
    • 18 mesaje
    2 Mai 2006, 23:12
    0 0
    eu stiam ca au legatura, psychocat...
  •  
    • 18 mesaje
    2 Mai 2006, 23:15
    0 0
    pai herpesul genital nu e acelasi lucru cu chestiile alea care se numesc condiloame si sunt produse de hpv!!!!herpesul genital e produs de alt virus parca...
  •  
    • 109 mesaje
    3 Mai 2006, 11:04
    0 0
    fetelor! herpesul genital e produs de virusul herpetic iar condiloamele,negii sunt de human papilloma virus adica hpv deci sunt lucruri total diferite!!!negii sunt acelasi lucru cu condiloamele iar papanicolau mai da gres din cand in cand...negii pot disparea de la sine daca organismul tau e destul de puternic din punct de vedere al sistemului imun dar asta se intampla cam in prima luna parca de cand au aparut daca nu dispar atunci nu mai pleca decat cu forta adica laser, acid, etc.. daca stii ca ai avut vorbeste cu un ginecolog si spune-i ca au fost si au disparut si daca el va considera iti va recomanda sa iti faci un test de depistare ARN HPV.. acum depinde cat de sigura esti tu ca au fost negi...poate a fost o iritatie sunt alte cateva boli care mimeaza... multa sanatate si sper ca te-am ajutata...iar inca o chestie ...herpesul genital nu da negi ci niste vezicule cum sunt cele de la buza cand apar sau o eroziune pruriginoasa dar nu negi care sunt niste excrescente de tesut -de carnitza-in sensul asta nu te mananca, nu au lichid...o zi buna!!
  •  
    • 109 mesaje
    3 Mai 2006, 11:06
    0 1
    aaa...inca o chestie pap 2 iese cand ai hpv pentru ca da niste modificari caracteristice dar acum depinde si ce ti-a scris la descrierea pap pentru ca 2 iese frecvent din diverse cauze nu neaparat infectioase ...pap2 e un pap normal ...dar...revin ...depinde de descrere..
  •  
    • 18 mesaje
    3 Mai 2006, 14:04
    0 0
    deepwater, uite ce descriere am eu la pap 2: celule epiteliale-superficiale si intermediare, granulocite, bacili pozitivi( e un + acol, citoliza...dr nu mi-a zis nimik ingrijorator, in plus am inteles ca pap2 e normal pt cine si-a inceput viata sexuala
  •  
    • 109 mesaje
    3 Mai 2006, 17:36
    3 0
    da pap 2 e normal pt cele ca si-au inceput viata sexuala iar la tine parca nu e nimik eu imi aduc aminte ca at tb sa scrie la hpv ceva cu modificari in mozaic nu mai stiu sigur dar la tine pare ok....daca gasesc undeva descrierea in caz de hpv ti-o scriu...multa sanatate!