HPV DEPISTAT SAU NU LA PAPANICOLAOU?
-
1 0Le-am mai intrebat pe eve, insa nici un raspuns...Exista posibilitatea sau nesansa, mai bine spus, sa fii purtatoare a virusului hpv...si acesta sa nu fie depistat la papanicolaou?Si negii aia pot sa dispara din senin dupa mai multe luni de zile?Sunt tare curioasa...
-
Este vb. cumva de herpes genital?
Pt. ca daca este da, il tratezi la Institutul Cantacuzino. Eventual daca esti casatorita sau ai prieten si el, obligatoriu trebuie sa urmeze tratamentul. Si la testul Papanicolau, cred ca ar fi trebuit sa-l depisteze. Stiu ca acest test iti depisteaza si daca ai o infectie.
Poate evele stiu mai multe informatii. -
fetelor! herpesul genital e produs de virusul herpetic iar condiloamele,negii sunt de human papilloma virus adica hpv deci sunt lucruri total diferite!!!negii sunt acelasi lucru cu condiloamele iar papanicolau mai da gres din cand in cand...negii pot disparea de la sine daca organismul tau e destul de puternic din punct de vedere al sistemului imun dar asta se intampla cam in prima luna parca de cand au aparut daca nu dispar atunci nu mai pleca decat cu forta
adica laser, acid, etc.. daca stii ca ai avut vorbeste cu un ginecolog si spune-i ca au fost si au disparut si daca el va considera iti va recomanda sa iti faci un test de depistare ARN HPV.. acum depinde cat de sigura esti tu ca au fost negi...poate a fost o iritatie sunt alte cateva boli care mimeaza... multa sanatate si sper ca te-am ajutata...iar inca o chestie ...herpesul genital nu da negi ci niste vezicule cum sunt cele de la buza cand apar sau o eroziune pruriginoasa dar nu negi care sunt niste excrescente de tesut -de carnitza-in sensul asta nu te mananca, nu au lichid...o zi buna!!