Va rog AJUTOR!

•  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 15:01
    0 0
    fetele mi sa umflat ceva sub ureche ...mergand pana pe sub obraz ca si cum ar fi o amigdalita sau cum ash avea orion... da orion am avut can\ eram mik... si ma doare tare nu pot intoarce gatu...si can inghit ma doare.. ce poate fi... e doar intro parte am inceput sa iau antibiotice... astept sfatu vostru...
  •  
    • 854 mesaje
    1 Mai 2006, 15:15
    0 0
    nu lua antibiotice de capul tau, te joci cu sanatatea ta!!! mergi de urgenta la medic, nu te poti trata singura, poti face complicatii! e o lipsa de cultura sa iei medicamente de capul tau...
  •  
    • 1022 mesaje
    1 Mai 2006, 15:36
    0 0
    sub ureche? poate fi un ganglion limfatic sau amigdala, este o infectie in zona.La antibiotice trece dar trebuie indicat de medic.Ce antibiotic iei?
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 17:58
    0 0
    iau Klabax ... juma de pastila dim si juma seara...sper sa nu fie ceva grav,,,
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Mai 2006, 18:02
    0 0
    eu cred ca situatia e suficient de alarmanta incat sa pui mana pe telefon si sa chemi o ambulanta. sau: te sui frumusel intr-un taxi si te prezinti la camera de garda a celui mai apropiat spital.

intr-o asemenea stare, este riscant sa iei medicamente dupa capul tau. de fapt, chiar si o compresa e ricant sa pui, pentru ca nu stii daca trebuie sa fie calda sau rece.
  •  
    • 567 mesaje
    1 Mai 2006, 18:13
    0 0
    mergi la medic imediat!!!!
    si sa ne scrii ca ai rezolvat si ca te tratezi
  •  
    • 567 mesaje
    1 Mai 2006, 18:20
    0 0
    chestia asta la romani cu luat medicamente de capul lor e totala...
    de fiecare data reuseste sa ma uimeasca cineva cu o chestie de-asta si mai tare...
    eu merg la doctor si pentru cea mai mica problema unii zic ca-s cam tzacanita
    Foarte multa lume se multumeste cu o sanatate precara in ziua de astazi din pacate

si companiile farmaceutice prospera si prospera si prospera si mai fac si reclama la medicamente... asta asa ca o ironie;

by the way, cea mai haioasa reclama e aia la no-spa si femeia aia grasa care "nu se poate abtine" si la sfarsit fiica-sa ii da un no-spa.... ce cretinatate...
    au ajuns oamenii sa ia pastile ca pe bomboane si nu e normal , e complet bolnav!!!

io acu' sunt revoltata
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Mai 2006, 19:04
    0 0
    uh, pai sotul meu s-a apucat nu mai departe de vineri sa ia niste amoxicilina de capul lui (facuse abces la o masea). a dozat-o dupa cum l-a taiat capul. urmarea: o stare de rau cumplita, gemea si tremura de frisoane din toate incheiturile si alerga din 15 in 15 minute la baie, ca sa verse. nu il mai vazusem niciodata in halul ala, m-am speriat ingrozitor, am vrut sa-i chem salvarea...
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 19:06
    0 0
    si ce vrei sa fac?? dak nu am unde sa merg.. nu am acte si nu se uita nimeni la tineee... mai degraba ma expediaza mai ushor acasa cu tot cu durere... mor de durere mai bine a???
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 19:07
    0 0
    am cerut pur si simplu`un sfat ..dak stiti bine dak nu tot bine....nu am cerut imposibilul...
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 19:08
    0 0
    tocmai pt ca n`am cum sa ajung la medic b`am intrebat pe voi... nu ca ash avea doctoru`n spate si n`am chef sa`i zic ce ma doare...mc oricum...
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 19:48
    0 0
    creola, fetele au vrut doar sa te ajute! este adevarata chestia cu antibioticele luate dupa ureche. sunt atat de periculoase! poti face complicatii enorme!

de ce nu ai acte? incearca totusi la o camera de garda! sunt si cadre medicale cu inima! daca e ceva urgent, nu te lasa sa mori! te va ajuta!
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 20:34
    0 0
    pt ca sunt in alta tara d\asta nu am acte...stiu ca au vrut sa ma ajute si stiu ca pot fi periculoase pastilele dupa ureche... dar nu am altceva ce sa fac,....sper sa\mi treaca si cu asta basta,,,
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 22:01
    0 0
    daca esti din alta tara, si eu la fel sunt, te asigur ca nu primesti in farmacii nimic fara reteta:ma refer la antibiotice si multe alte produse. asta te asigur, daca esti intr-o tara din u.e.
    daca te duci la spital, te primeste! nu lasa pe nimeni in necaz!
    nu stiu unde esti, dar eu locuiesc in austria.
    mi-ar place sa-ti zic ce ai putea lua, dar nu am habar. sincer!
    nu poti sta asa, caci daca e infectie, infectia se extinde!
    daca poti spune unde esti, sau daca nu poti spune, daca esti in austria te pot ajuta, in alta parte nu!
    sanatate
  •  
    • 412 mesaje
    1 Mai 2006, 22:32
    0 0
    is `n italia...sunt medici`n farmacii asa ca pot sa`ti spuna ce ai da azi cum a fost 1mai nu am putut merge nicaieriii.. mc de sfaturi..
  •  
    • 480 mesaje
    2 Mai 2006, 00:12
    0 0
    creola, mai esti pe eva as vrea sa vb. cu tine!

cum te simti?
  •  
    • 854 mesaje
    2 Mai 2006, 00:14
    0 0
    Creola, trebuia sa specifici situatia ta.sfaturile de genul mergi la medic au fost normale in necunostinta de cauza. asteapta pana maine si mergi la medic, macar la o farmacie, nu cred ca sunt toti atat de caini incat sa nu se uite la tine...sau macar o farmacista...sa ne anunti
  •  
    • 480 mesaje
    2 Mai 2006, 09:47
    0 0
    creola

cum te mai simti?????????

in cazul in care ai facut amigdalita sau faringita, ai facut bine ca ai luat Klabax ( probabil ca l-ai mai folosit din cate am vazut , stii deja si cum se administreaza) asa se ia: 250 mg. la 12 ore.

daca vrei da-mi ID-ul tau sa vb. pe mess dupa ora 11, acum am putina treaba

te pupik......
  •  
    • 412 mesaje
    2 Mai 2006, 11:27
    0 0
    felycia azi neaparat trebuie sa merg la medic ca vad ca sa umflat mai tare... mc ca\ti faci griji si pt mine...nici nu stiu ce poate fi...insa e exact sub obraz unde`mi bate pulsu..si nici sa mananc nu mai pot...
    id`u meu e yo_simona