intrebare

•  
    • 60 mesaje
    1 Mai 2006, 14:42
    0 0
    buna evelor.am si eu o nelamurire si sper sa poate voi ma puteti ajuta.ieri am facut dragoste cu prietenul meu(folosesc anticonceptionale) si dupa aceea,cam la interval de o 1 ora a inceput sa ma doara in partea dreapta,cred eu ca ovarul.era o durere surda,care pot sa spun ca nu ma deranja foarte tare,dar totusi ii simteam prezenta.
    se poate sa fie de la faptul ca poate prietenul meu si-a impins penisul prea tare in vaginul meu? poate ca a impins in ovar? sau nu stiu ce sa zic
    ca nu prea stiu de la ce altceva sa ma doara si oricum a inceput durerea la scurt timp dupa ce am facut dragoste
    voi ce ziceti?
  •  
    • 854 mesaje
    1 Mai 2006, 14:53
    0 0
    mergi la ginecolog. eu cred ca daca era de la sex prea brutal, te durea in timpul actiunii, nu dupa. oricum, nici un sfat de pe forum nu se compara cu controlul unui ginecolog. poate e o raceala, o infectie, cauzele pot fi multe, asa ca medicul e singura solutie sa afli motivul durerii.
  •  
    • 70 mesaje
    1 Mai 2006, 15:00
    0 0
    mergi la doctor ;poate fi o anexita care s-a declansat tocmai acum si nu e de joaca
  •  
    • 1037 mesaje
    1 Mai 2006, 19:15
    0 0
    elenus,ia calculeaza...esti in perioada de ovulatie?unele femei simt ovulatia...simptomul tau...
  •  
    • 60 mesaje
    1 Mai 2006, 19:42
    0 0
    nu,nu sunt in acea perioada.am obs insa ca azi nu m-a mai deranjat deloc.f putin de dimineata cand am facut un pic de efort
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 19:42
    0 0
    leva are dreptate! su eu in perioada ovulatiei, nu in fiecare luna, dar in anumite luni simteam durere de ovar!
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 19:45
    0 0
    elenus, nu pti fi sigura ca esti sau nu in perioada ovulatiei! doar cu ajutorul unui test! perioada ovulatiei nu este intotdeauna la fel, poate fi imediat dupa menstruatie,poate fin inainte de menstruatie. in marea majoritate a cazurilor, este cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie, dar sunt luni cand difera! de aici apar si sarcinile nedorite, bazate pe metoda calendarului
  •  
    • 60 mesaje
    1 Mai 2006, 20:58
    0 0
    da,poate aveti dreptate.si testele astea de ovulatie le pot face singura?adica se gasesc la farmacie ca si cele de sarcina?
  •  
    • 1272 mesaje
    1 Mai 2006, 22:05
    0 0
    da! se gasesc la farmacie ca si cele de sarcina! dar, daca ai avut deja ovulatia, sa zic atunci cand ai avut durerea, acum i-ti vor iesi negative!
    nu stiu ce sa zic! asteapta sa vezi daca mai ai dureri, si daca da, mergi la medic!