oua de prepelita
-
1 Mai 2006, 14:270 0oare sunt atat de bune pe cat se spune si se scrie despre ele ????/!!!!!!!!!!
a incercat cineva ? cica sunt bune si pentru slabit..... -
1 Mai 2006, 18:28eu am mancat, sunt ok, sunt foarte consistente.
se fac si medicamente din ele... au anumite proprietati curative...
cat despre slabit nu cred ca e adevarat
uite ce am gasit (dar nimic despre slabit):
A. CURA DE 120 DE OUA – contra: hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.
B. CURA DE 240 DE OUA – contra: TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate; dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.
daca vrei detalii uite si linkul:
www.oua-de-prepelita.ro
vad ca pe site-ul asta nu scrie dar au si contraindicatii -
7 Mai 2006, 00:56Cura cu oua de prepelita nu este indicata in dietele de slabit.Sotul meu a urmat aceasta cura in doua randuri si s-a simtit foarte bine.Merita sa incercam!
-
7 Mai 2006, 07:02Mama mea are prepelite,mananca oua la disperare,zice ca sunt super,le da la vecine la neamuri si chiar vinde.Eu am fost acasa dar nici nu am vrut sa ma ating de ele,de ce nu stiu.Chiar imi zicea ca a facut niste oua super de Paste colorate micute.In fine,nu stiu dar as putea s-o intreb ce proprietati are si va anunt ,asta in caz ca nu uit cand vb,cu ea la telefon.