Ajutor! Maseaua mea!!!
-
1 0Cine a mai trecut prin extractii de masele?
Am o problema cu o masea, nu ma doare, dar dentista mi-a zis ca trebuie scoasa. Pana acum mi-am mai scos doua masele si de fiecare data m-a durut ingrozitor pentru ca erau cu puroi si nu a prins anestezia.
Acum, maseaua asta nu are puroi. Intrebarea mea este: o sa ma doara cand o scoate? Asa mi-e de frica!!! Dentista mi-a zis sa ma duc cand am chef sa mi-o scoata. Eu tot aman, dar nu as vrea nici sa ajunga sa aiba si asta puroi si iar sa ma doara....
Puteti careva sa-mi spuneti daca v-a durut cand vi s-a scos o masea? -
Dragele mele,
Eu am trecut prin multe cu dintii. Nu mai spun ca mi-era o frica de moarte de cate ori ma duceam la dentist. Cu extractiile am inceput de mica si am lesinat de cateva ori dupa ce am iestit din cabinet.Am un fel de alergie la anestezie... dar nu pot spune ca ma fost scutita de anestezii.
Ca sa va incurajez o sa va spun ca de doi ani nu mai mi-e frica de dentist si nici de extractii. Trebuie ca doctorul sa fie simpatic, sa iti placa. Eu am dat peste niste persoane care au vorbit frumos cu mine, mi-au zambit, au glumit, nu s-au incruntat si mi-au castigat increderea.
Durere e, dupa, nu ai cum sa faci, dar important e ce simti cat stai pe scaun.
Asta e ce cred eu.
Asa ca incepeti sa cautati dentisti sipatici (sau dentiste, nu conteaza genul...:
Si eu ma duc luni la dentist:
ca sa tratez... E mai economic si mai putin dureros. -
eu pot sa-ti recomand un stomatolog SUPER. sunt studenta in bucuresti si acum o luna am avut o durere ingroziroare de dinti. am fost la primul cabinet care mi-a iesit in cale. am avut mult noroc.
a trebuit sa-mi fac o lucrare mai complexa la o masea, iar pe alta sa mi-o scot.
sunt o fire foarte fricoasa si sensibila la dureri, dar, crede-ma nu am simtit absolut nimic. se face o anestezie mai speciala, cu ace atraumatice.
mergi la cabinetul: 3D laser, la doamna Ileana MATIU. adresa: bulevardul Tineretului, vis-a-vis de Palatul Copiilor. -
buna!
nu doare! doar daca te gandesti ca doare
dute si uita-te calma la becul ala
numa sa nu adormi 
sincer, eu am fost de n ori la dentist, chiar imi place daca stiu ca dupa aceea dintii mei vor arata ok!
mult curaj si voie buna iti doresc
si dute cat mai repede
...in plus daca ti-e frica, spune-i sa-ti faca cateva anestezii...
eu am fost operata si mi-a facut 8 anestezii si nici una nu a prins, am stat 2 ore in operatie si nu ma durut deloc
doar ca era sa adorm ca era si dimineata
ba bye
-
Si eu mi-am extras luni prima masea. ( maseaua de minte !)
Pe scaun, m-a durut un pic de tot, dar, DUPA a fost mai neplacut. Sunt un pic ingrijorata ca inca ma doare, imi da o senzatie de durere in gat atunci cand inghit si trebuie neaparat sa iau un calmant. ( am luat ketarol). E normal sa mai doara inca ? Cred ca maseaua mea a avut infectie, dar dr. mi-a zis ca nu-i problema. Oare asa sa fie ? Stiam ca nu se fac extrageri cand maseaua are infectie . Voi ce stiti ? -
buna,dupa ce ti-a facut extractia ti-a dat reteta sa iei antibiotic? intreb pt.ca asa ar fi normal ,si eu am avut infectie la o masea si totusi mi-a scos-o dar dupa asta am luat AUGMENTIN(antibiotic).chiar si dupa ce am luat augmentin tot ma durea si mai aveam infectia,mi-a spus sa vin sa-mi umble pe canal sa-mi dea drumul la infectie.dupa ce mi-a dat drumu'la infectie m-am simtit foarte bine si nu am mai avut probleme.
-
sincer,da m-a durut dar a fost o durere scurta de cateva secunde.mi-a bagat ceva ascutit in gingie si dupa adta mi-a dat cu un dezinfectant si un unguent.dupa jumatate de ora eram ca noua.in ceea ce priveste antibioticul eu cred ca nu ar strica daca iei vreo 4,5 zile.daca simti ca tot te doare eu zic sa treci pe la medic si vazi ce zice.pupici si sanatate multa!
-
sincer,da m-a durut dar a fost o durere scurta de cateva secunde.mi-a bagat ceva ascutit in gingie si dupa adta mi-a dat cu un dezinfectant si un unguent.dupa jumatate de ora eram ca noua.in ceea ce priveste antibioticul eu cred ca nu ar strica daca iei vreo 4,5 zile.daca simti ca tot te doare eu zic sa treci pe la medic si vazi ce zice.pupici si sanatate multa!
-
waw ! fetelor in primul rand o masea nu se poate scoate daca are ,, puroi '' se trateaza mai intai infectia respectiva . apoi , un medic normal nu iti face extractie fara radiografie !
daca dupa ce ai scos maseaua de minte ai inca dureri fa o radiografie poate ti.a mai ramas ceva si nu luati medicamente fara sfatul medicului mai ales antibiotic !
aveti grija de sanatatea voastra !
pupici