papanicolau c2

•  
    • 22 mesaje
    30 Apr 2006, 21:19
    12 4
    stie cineva[care a trecut prin asa ceva], pentru papa nicolau c2 ce tratament trebuie sa faca?
    astept orice sfat, si orice schema de tratament care a dat rezultate..
    ciao
  •  
    • 334 mesaje
    30 Apr 2006, 21:42
    2 1
    Nu exista asa ceva ce ceri tu! pap 2 e absolut normal la fetele care si-au inceput viata sexuala! Cine ti-a zis tie ca trebuie sa-ti faci vreun tratament? ce altceva ti-a mai iesit la papanicolau?
  •  
    • 22 mesaje
    1 Mai 2006, 11:03
    3 1
    mai mia iesit si celule cu aspect inflamator, candida prezent.
  •  
    • 334 mesaje
    1 Mai 2006, 11:13
    2 0
    Exact asa mi-a iesit si mie! Aspectul inflamator e din cauza candidei, iar candida se trateaza la sfatul medicului! Trebuie tratat si partenerul, neaparat! bafta
  •  
    • 2209 mesaje
    1 Mai 2006, 12:05
    1 2
    Eu stiu ca rezultatul 2 la papanicolau trebuie sa-ti puna semne de intrebare... 3 este normal pentru femeile care si-au inceput viata sexuala... Medicul nu te-a sfatuit nimic?? Ce a spus?
  •  
    • 334 mesaje
    1 Mai 2006, 13:14
    4 0
    mai...sa ne intelegem! papanicolau da rezultate numerotate de la 1 la 5, crescator, in functie de gravitate!
    1-de obicei la fetele virgine, fara nici o complicatie
    2-la fetele care si-au inceput viata sexuala, si eventual o infectie mica
    3-rana pe col, sau modificari celulare benigne
    4-modificari celulare periculoase, inceput de cancer cervical
    5-cancer de col in toata regula!!!
    Deci...
  •  
    • 18 mesaje
    1 Mai 2006, 21:16
    0 0
    Buna, fetelor!Am fost la ginecolog si in buletinul citologic scrie asa:celule epiteliale superficiale si intermediare; granulocite, bacili doderlein, citoliza si.....(( ...candida....Cica in clasificarea Papanicolaou a iesit clasa 2; in clasif. Munchen-clasa 2, iar in clasific.Bethesda-frotiu reactiv. In afara de nesuferita aia de candida, am motive de ingrijorare?Doctorul nu a zis decat de candida...in rest....voi ce parere aveti?
  •  
    • 21 mesaje
    7 Mai 2006, 00:49
    2 0
    Acelasi rezultat mi-a iesit si mie.Doctorul mi-a spus ca totul e ok.Papanicolau c2 este bun pentru cele care au inceput viata sexuala.Va puteti impacienta de la clasa 3 in sus.Este indicat sa se faca testul Papanicolau anual.
  •  
    • 1 mesaje
    20 Oct 2010, 21:17
    2 2
    daca ti-a iesi gradul 2 e posibil sa fie o infectie.
    din moment ce ai facut testul probabil trebuia sa ti-l si interpreteze ce-l care ti l-a recoltat
    orice anormalitate poate duce mai tarziu la ceva mai grav.
  •  
    • 108 mesaje
    24 Oct 2010, 23:37
    1 0
    clasa II este ok. candidoza trebuie tratata conform recomandarilor medicului. partenerul trebuie sa primeasca si el tratament.