Fobie de sarcina

•  
    • 24 mesaje
    30 Apr 2006, 20:44
    0 0
    Am fobie de sarcina.Tot timpul mi-e frica sa nu raman insarcinata. Chiar daca am contact sexual protejat , si imi fac si test de sarcina ...mie tot mi-e frica.Si dc nu am contact sexual si imi intarzie ciclul mi-e frica. Va rog ajutati-ma ca nu mai pot trai cu fobia asta.
  •  
    • 1094 mesaje
    30 Apr 2006, 20:56
    0 0
    dar de ce consideri ca e un rau daca ramai insarcinata??? de multe ori nu e "momentul" dar chiar sa faci o fobie...cauta cauza!!
  •  
    • 334 mesaje
    30 Apr 2006, 20:58
    0 0
    Asa eram si eu inainte sa folosesc pilule! Chiar si la inceput cand luam, imi era teama ca nu isi vor face efectul! dar acum nu mai am nici o treaba.. cred ca asta te-ar ajuta si pe tine!
  •  
    • 24 mesaje
    30 Apr 2006, 21:42
    0 0
    Pai la mine tot timpul nu e momentul potrivit. Si "cauza" o caut dar nu o gasesc.Am luat si anticonceptionale o vreme..si totodata imi faceam si teste de sarcina chiar daca nici nu lasa in mine.
  •  
    • 1280 mesaje
    30 Apr 2006, 23:24
    0 0
    calculeaza-ti perioadele de infertilitate si fa sex doar atunci. Mai scazi cateva zile de la tine, de siguranta si nu ai ce sa patesti. Eu asa fac si nu am gresit niciodata
  •  
    • 334 mesaje
    30 Apr 2006, 23:29
    0 0
    rozzz, aceasta metoda merge foarte bine, doar in cazul femeilor cu ciclul foarte regulat... si pana si atunci poate da gres... metodele naturale au eficienta de 65-70%! Nu cred ca asta ar ajuta-o cu ceva sa scape de fobie.
  •  
    • 1928 mesaje
    1 Mai 2006, 00:53
    0 0
    abstinenta, frate!!! e cea mai buna metoda de a scapa de fobie, si de a evita o sarcina nedorita. decat sa dai banii pe anticonteptionale ca oaia mai bine iti iei o bluza sau niste pantofi de ei si stai si cu sufletelul linistita.
  •  
    • 2538 mesaje
    1 Mai 2006, 07:57
    0 0
    Suna destul de grav ce spui tu.In timp datorita acestei fobii nu ai capatat fobie si fata de actul sexual in sine?Nu stiu cit te putem ajuta noi,cred ca un psiholog ar fi mai in masura.Poate ar trebui sa incerci.Pentru ca datorita acestei fobii sunt aproape sigura ca nici viata ta sexuala nu mai este normala si este pacat sa nu te bucuri din plin de viata si iubire.Asteptam vesti de la tine.
  •  
    • 80 mesaje
    1 Mai 2006, 08:27
    0 0
    daca esti tanara si sanatoasa nu trebuie sa te temi atat de tare de sarcina.Foloseste prezervative de calitate, si stai linistita.Ma gandesc si eu asa...oare cand e momentul potrivit pentru o sarcina? Stiu multe persoane care au nascut la momentul potrivit, maritate, cu casa si masina, si dupa un an au divortat si s-au trezit in situatii foarte nepotrivite...Daca nu e o chestie de sanatate, da-l incolo de moment si nu-ti mai fie frica de copil.Eu am ajuns sa nasc la 35 de ani cu frica asta, si acum imi pare rau puteam sa mai am unul sau doi.