pls help

•  
    • 1094 mesaje
    30 Apr 2006, 13:37
    0 0
    Stie cineva vreun medicament care sa ma ajute sa ma las de fumat?? Ceva contra sevrajului nicotic as avea nevoie. Pls help, am niste extrasistole...si iau metrprolol, si daca mai fumez mult, nu mi revin in veci...
    mersi mult
  •  
    • 1964 mesaje
    30 Apr 2006, 14:51
    0 0
    Tu te-ai lasat deja ? Ca nu inteleg exact din mesajul tau ...

Daca da ... de cat timp ... cat fumai pe zi .... si de cat timp fumai ..
  •  
    • 1272 mesaje
    30 Apr 2006, 15:44
    0 0
    nu ai nevoie de medicamente! tot ce ai nevoie este ambitia!
    in plus, nu te juca cu jumatati de masaura:fumez mai putin maine, poimaine mai putin.
    este bine sa renunti de tot!
    i-ti spun din experienta mea care am fumat 9 ani si peste un pachet pe zi.
  •  
    • 2209 mesaje
    30 Apr 2006, 16:42
    0 0
    Vezi ca sunt la farmacie tigari false. in jur de 200.000 pachetul. Senzatiile sunt asemanatoare, nu dauneaza, face doar mai usoara trecerea... Incearca, s-ar putea sa te ajute!
  •  
    • 1094 mesaje
    30 Apr 2006, 20:09
    0 0
    Nu m am lasat inca, deocamdata incerc sa le raresc. fumez cam 1 pachet pe zi. nu e vorba numai de ambitie. daca ma las brusc, ma simt rau,dureri de cap ..ameteli, sevraj nicotic se cheama. pt asta caut medicament ceva.
  •  
    • 215 mesaje
    1 Mai 2006, 10:18
    0 0
    Intr-adevar, vointa este esentiala, dar dupa o intoxicatie de lunga durata si cu nr mare de tigari zilnic, sevrajul nu este simplu de depasit. Exista pe piata mai multe posibilitati de ajutorare; spune din ce localitate esti pt a sti ce anume pot sa-ti recomand, un supliment alimentar sau un tratament prin biorezonanta.
    Curaj, au trecut multi prin asta si au reusit, deci poti si tu!!!!!!
    Legatura prin locweb@flash.ro
  •  
    • 119 mesaje
    2 Mai 2006, 11:03
    0 0
    exact din motivul asta m-am lasat si eu de fumat asta toamna. am avut o perioada extrasistole, mai ales noaptea, apoi si ziua, numa simteam din cand in cand cate o bataie puternica de inima, care parca se si auzea !!! m-am dus de doua ori la doctor la ekg, dar de fiecare data nu mi-a prins niciuna, macar ca afara, la usa, inima tot in bubuieturi o tinea. m-am simtit aiurea, de parca minteam, ca a doua oara m-a tinut chiar mult conectata, doar doar o prinde vreo bataie aiurea, dar nimic.....
    cu toate ca mi-au zis ca n-am probleme cu inima si mi-au dat doar distonocalm, m-am lasat de fumat, eram destul de speriata. nu mi-a fost niciodata frica de moarte, dar adevaru e ca atunci cand ajungi intr-o situatie d'asta, abia atunci iti dai seama ca nu vrei sa mori si ti-e frica.

fumam cam 10-15 tigari pe zi, 20-30 daca eram la vreo cabana sau la un chef, dar m-am lasat usor, de frica. ar trebui sa profiti acum de problemele astea si sa te lasi.
    pe de alta parte, eu una n-am auzit pe nimeni sa intre in sevraj sau sa faca urat dupa ce se lasa de fumat !! o sa fii mai nervoasa si o sa tipi la toata lumea 2-3 zile, dar astea trec repede. am avut pofte de fumat vreo 2-3 saptamani, si chiar si acum ma mai incearca cand se bea si se fumeaza in jurul meu, dar sanatatea e mai importanta, merita sa-ti faci ambitie pentru ea. si asa bine miros acum !!! inainte imi simteam mirosul urat cand imi pupam copii, sau cand ii strangeam in brate !! sotul meu inca fumeaza si....miroase urat....abia cand nu fumezi deloc iti dai seama ce urat miroase un fumator !!

Ei, si acum ai un alt motiv sa te lasi de fumat, scumpirile! Haide, curaj, nu e chiar atat de greu. Si un sfat bun, care pe mine m-0a ajutat. Lasa-te de fumat, dar nu bate toba in jurul tau, asteapta cateva zile si faptul ca o sa ai un motiv sa te lauzi, si fiecare zi care conteaza atunci cand zici nu fumez de 3 zile !!! de 7 zile !! deci faptul c-o sa te lauzi mai tarziu te ambitioneza si mai tare, o sa vezi . succes !!
  •  
    • 1964 mesaje
    4 Mai 2006, 18:38
    0 0
    daca inisti cu medicamentul ... exista Zyban facut de Glaxo SmithKline. Este special pentru asa ceva
  •  
    • 222 mesaje
    11 Mai 2006, 19:09
    0 0
    Am o coleg care s-a lasat de fumat cu multa ambitie si fara medicamente