fetelor urgent - anticonceptionale

•  
    • 15 mesaje
    29 Apr 2006, 10:16
    0 0
    Fetelor am o mare dilema pt ca aseara am luat a 21-a pastila din folie (iau Marvelon 2 si dupa vreo ora asa am vomitat (din motive....) deci presupun ca nu si-a facut efectul?Eu ce fac acuma?Iau alta din alta folie?Ajutati-ma va rog....
  •  
    • 334 mesaje
    29 Apr 2006, 10:22
    0 0
    daca ai alta folie la indemana, ia prima pastila de sus de pe ea si fa pauza apoi 7 zile si in a 8-a zi incepi o noua folie intreaga! Iar daca nu vrei sa strici o folie pt o singura pastila, incepi una noua (iei prima pastila acum, si inca una diseara) si apoi in mod normal! Singura diferenta este ca luna asta n-o sa-ti mai vina ciclul... nu cred ca te deranjeaza asta, nu?
    Sper ca m-am facut inteleasa! Daca nu, spune-mi unde n-ai inteles si-ti mai explic o data!
  •  
    • 15 mesaje
    29 Apr 2006, 10:26
    0 0
    pai am alta folie la indemana dar n-ar trebui sa iau pastila corespunzatoare adica a 21-a?...Sau e acelasi lucru?...mersi mult pt raspuns!
  •  
    • 334 mesaje
    29 Apr 2006, 11:03
    0 0
    Sper ca mai esti pe site! Am avut putina treaba, sorry!
    Nu, nu trebuie s-o iei pe a 21-a pt ca primele 21 de pilule de pe folie sunt identice, doar ultimele 7, alea mai mici sunt diferite, ele fiind inactive, nu contin hotmoni si poti renunta la ele, facand in schimb pauza de 7 zile!
    da-mi id-ul tau de mess ca sa vb mai clar!
  •  
    • 15 mesaje
    29 Apr 2006, 17:12
    0 0
    Multumesc mult...plecasem...oricum idu' meu de mess e : cornelia_m_2000_ro .Am luat o pastila de pe alta folie.Multumesc mult pt raspuns!Super tare forumu' asta.