Spalaturi vaginale

•  
    • 9 mesaje
    28 Apr 2006, 20:31
    0 0
    Buna Evelor!!!Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine cum e cu spalaturile vaginale...Am inteles ca foarte bun este ceaiul de pelin,insa as vrea sa stiu metodele voastre.Chiar nu stiu cum se fac...:">
  •  
    • 1272 mesaje
    28 Apr 2006, 20:46
    0 0
    sunt f multe pareri pro si contra, dar am inteles ca nu prea ar fi indicate spalaturile, sau cel putin nu prea des.
    poti face spalaturi cu bicarbonat, ceai de galbenele. exista la farmacii pliculete cu prafuri pentru spalaturi
  •  
    • 9 mesaje
    28 Apr 2006, 20:53
    0 0
    Seara buna!Multumesc pt raspuns!Cred ca o sa raman la sfatul unei prietene de a merge la un cabinet medical pt asta.Am inteles ca nu e deloc scump...
  •  
    • 334 mesaje
    28 Apr 2006, 22:42
    0 0
    Spalaturile nu sunt indicate, decat in cazuri speciale si la sfatul medicului! Cel mai bine e sa mergi la doctor daca ai problema...dar nici doctorii nu ne dau mereu cele mai bune sfaturi...
    Ce ai? De ce vrei sa faci spalaturi?
  •  
    • 2825 mesaje
    29 Apr 2006, 10:41
    0 0
    De ce vrei spalaturi?Acestea se fac numai la indicatia medicului, cica nu trebuie sa ne distrugem flora microbiana. Vaginul, ca si ochiul, se curata singur.
  •  
    • 9 mesaje
    29 Apr 2006, 10:50
    0 0
    Mi-a recomandat medicul spalaturi vaginale,insa fiind foarte ocupata,a omis sa-mi spuna si cum sa le fac...Pe langa alte probleme ale ap.reproducator,am candida!
  •  
    • 334 mesaje
    29 Apr 2006, 11:14
    0 0
    In cazul asta, spalaturile vaginale se fac cu irigatorul! Obiect pe care il gasesti la farmacie! Instructiunile le gasesti pe el!
  •  
    • 9 mesaje
    29 Apr 2006, 11:58
    0 0
    Multumesc tare mult fetelor!Fost la farmacie,rezolvat...sar'mana pt tot
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 19:38
    0 0
    Cosmyna20 ce medic ti-a recomandat? sper ca ginecologul, da? serios. apoi, pentru ce ti-a recomandat? in urma testelor a reiesit ca ceva suparator sau ca ce chestie ti-a recomandat? ce afectiune ai? oricum, spalaturile astea nu-s recomandate decat daca ai ceva, nu asa, de florile marului, sa-ti ucizi bacteriile. flora vaginala isi are rolul ei. nu e mizerie, asa tre' sa fie si-n plus se regleaza singura, bineinteles, daca nu depaseste anumite "cote" de normalitate.
  •  
    • 854 mesaje
    2 Mai 2006, 00:23
    0 0
    o intrebare: dupa sex, daca partenerul ejaculeaza in vagin, va spalati in interior? eu nu suport sa nu ma spal, si nu stiu daca e asa de bine... fac asta de vreo 3 ani,si nu am avut probleme,dar tot ma intreb daca e bine. voi cum procedati?