dureri de cap
-
27 Apr 2006, 21:470 0Spuneti-mi si mie ,va rog ce credeti despre simptomele mele.Am de cativa ani niste dureri de maxilare care s-au extins la tample in special la frig,la schimbari de temperatura sau la mare de la apa.Din ceea ce stiti depre sinuzita,credeti ca ma inscriu in simptome?
-
28 Apr 2006, 01:04simptomele tale corespund insa cel mai bine ar fi sa faci niste investigatii.
Procedee diagnostice - TC, RMN, endoscopia optica, rinometria acustica. -
28 Apr 2006, 09:28Multumesc pt raspuns dar spre rusinea mea sunt cam fricoasa si acesta este motivul pt care nu m-am dus pana acum la medic si pe masura trecerii timpului
imi tot tot mai frica sa ma duc ca ma gandesc ca s-a cronicizat.Aceste procedee de investigatii sau de tratament sunt dureroase?Exista posibilit sa vrea sa ma opereze?Sau exista vreo sansa sa scap fara asta numai prin antibiotice sau cu vreun tratament naturist? -
28 Apr 2006, 11:05cred ca cel mai bine te duci la ORL si de acolo te poate trimite sa faci analize. Eu am facut RMN, nu este dureros. Te baga intr-un tub si stai cam vreo 20-30 de min. acolo, ca sa vada daca vreun vas de sange este dilatat prea mult sau altceva. Eu am dureri de cap de vreo 10 ani. Am facut multe investigatii, ca pana la urma sa mi se puna diagnosticul de migrene pe sistem nervos. Iau pastile cu pumnul uneori, la cat de rau ma doare capul, dar pastile mai iau si pt. alte boli.
Poate sa-ti faca si un fond de ochi sa vada daca ai probleme cu vederea. Si din cate stiu eu, nici o investigatie nu este dureroasa. Ai grija si du-te si fa analize cu mult curaj.