VARICE!!
-
27 Apr 2006, 19:470 0ma fetelor am doar 19 ani si deja am varice.. mostenire de la mama.. dar vreau sa ma operez.. stie cineva cat ar costa si dak doare sau dak sunt riscuri ceva???
-
28 Apr 2006, 01:10prietena mea a trecut printr-o astfel de operatie si mi-a declarat ca a doua oara nu si-ar mai face.
-
28 Apr 2006, 09:37Si eu am varice, si vreau sa ma operez, eventual dupa ce voi avea al doilea copil. am inteles ca acum se practica o operatie cu laser, care nu e dureroasa. pleci acasa dupa 2-3 ore, pe picioarele tale.
INSA, trebuie sa ai grija dupa operatie. pot reaparea varicele. treb sa te dai cu crema, sa faci gimnastica. -
28 Apr 2006, 14:11yoyo,ai grija,caci estrogenii secretati in timpul sarcinii,agraveaza boala varicoasa ,transformind-o chiar intr-una trombolica.Dupa factorul genetic ,sarcina e a doua cauza a aparitiei varicelor,apoi obezitatea,fumatul si anticonceptionalele.
-
1 Mai 2006, 19:27eu am facut o operatie de acest gen, dar eu nu am avut varice ci o problema din nastere(venele din spatele genunchiului imbarligate, dar clinica unde am facut operatia e experta in varice. Nu a fost vorba de laser ci de niste mici incizii de 2-3 milimetrii cu anestezie locala. medicul a avut articol si in revista Avantaje acum cativa ani. Acum ma simt foarte bine, desi se cunosc foarte putin inciziile. Dupa operatie am plecat acasa pe piciaorele mele, desi eram bandajata si inciziile erau prinse cu niste agrafe. Clinica e la Obor intr-un apartament, dar e foarte ingrijit si la standarde europene. Dr Valerian:0744494664, fix0212421796.Am facut operatia acum 3 ani, am palatit 400 de euro si 300.000 consultatia. Macar suna pt o programare sau consult. Dar merita. succes!!e foarte important sa nu ajungi pe mana unui medic care sa-ti faca mai mult rau.Daca gasesti cu laser anunta-ma si pe mine.