purici
-
27 Apr 2006, 19:080 0nu am gasit rubrica pt animale .cum putem curata si covoarela de purici?sigur sunt si vreo doi pe acolo de la catel.
-
27 Apr 2006, 19:11exista praf de purici la mag. de animale. dai pe blana animalului, la gat, ca sa nu se linga. iar pe covor, nu cred ca sunt pureci. dar daca sunt, presara un pic de praf pe covor. dar sa nu stea nimeni pe jos, adica copil, daca exista.
sau intrebi la mag. altceva pt. pureci.
este ok? ti-am fost de folos? -
27 Apr 2006, 20:40puricii au nevoie de mancare, daca este un catel in casa sigur nu stau pe covor ci pe catel
-
28 Apr 2006, 08:47frontline la ceafa catelului (2 picaturi si gata, nu se poate linge si e foarte eficient) iar pt covor eu stiu ca am primit de la veterinar o substanta care am amestecat-o cu apa si am pulverizat prin casa.
-
28 Apr 2006, 11:25buna
eu am patit-o!
stau si pe caine, dar stau si pe covor!!!!
eu aveam o canapea din aceea model mai vechi in bucatarie si fetelor se stransesera acolo...
nu stiam de ce ma umplusem de bube si de ce ma manca pielea...
am alergat dupa tantari si paienjeni o gramada de timp pana am realizat ca sunt pureci.
am scos chestia aia din casa, ca exista riscul sa mai fie oua prin ea, am aspirat bine de mai multe ori, am spalat tot ce era de spalat pe acolo si am dat si cu o solutie de pureci de la veterinar, dar nu mai stiu cum se numeste...
credeti-ma ca daca scapa 2-3 si se aciueaza pe undeva imediat se imultesc...
cristiana
nu-ti face proble poti scapa de ei...