DIN EXPERIENTA VOASTRA

•  
    • 626 mesaje
    27 Apr 2006, 12:11
    0 0
    De aproape un an de zile am ciclu f. abundent, cu cheaguri asa ca am fost la medic.Mi-a gasit un chist de 3,5 si mi-a dat DUPHASTON.Sunt la a treia cutie, se iau doua pastile pe zi din a 5-a zi dupa ciclu...21 zile.De cand am inceput tratamentul acum e prima oara cand mi-a venit ciclu...care culmea acum ma tine 8 zile...de fapt sunt in a 8-zi.Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Stie cineva daca medicamentele astea dau reactia asta?
  •  
    • 93 mesaje
    1 Mai 2006, 19:30
    0 0
    astea sunt semnale de fibrom..cati ani ai?
    test Papanicolau?
  •  
    • 623 mesaje
    1 Mai 2006, 20:59
    0 0
    Am luat si eu acum 2 ani k am avut o dereglare a ciclului si chisturi ovariene, dar am luat doar o folie si nu am priceput mare lucru k tot nu-mi venea cand trebuia iar chisturile nu s-au clintit din loc. Sfatul meu e sa te duci la un endocrinolog si acolo iti va face ecograf si analize si iti va prescrie anticonceptionale pt. k doar cu ele vor disparea chisturile (sau va disparea chistul daca ai doar 1). Si eu am chisturi ovariene dintre care 1 mai mare si mi-a prescris endocrinologul anticonceptionale evident dupa ce mi-a facut si analizele. Ar trebui sa te grabesti pt. k nu e de glumit cu chisturile astea. Bafta!