rana pe colul uterin...chisturi
-
26 Apr 2006, 19:210 0buna fetelor...am fost diagnosticata anul trecut cu chisturi ovariene si rana pe colul uterin...mi s-a prescris marvelon si ovule...acum 2 saptamani am fost la control,chisturile au disparut dar rana tot a ramas si mi-a dat niste pliculete pe 10 zile si tot nu se vede nici o schimbare in privinta ranii...deci trebuie sa ma operez...vroiam sa va intreb dak mai are cineva si dak se poate rezolva cu tratament sau e necesara operatia...mi-e cam frica de operatii
....v-am pupat -
26 Apr 2006, 19:49Cauta in arhiva postarile despre ovulele cu propolis. Sunt eve care spun ca s-au vindecat de rani pe col cu asfel de ovule. Sanatate!
-
26 Apr 2006, 20:45incearca si tratamentul asta..timp de 7 zile,in fiecare seara introduci in vagin,pina simti ca dai de col,vitamina A uleioasa.Poti folosi manusi chirurgicale si pui pe virf.Eu personal nu am avut probleme de genul asta dar am auzit cazuri ca s-au vindecat.Si abia dupa o sapt du-te la medic sa vada daca e vreo schimbare in bine.
-
26 Apr 2006, 20:56Rani pe colul uterin
O lingura de marul-lupului (pulbere) + o lingura radacina de tataneasa (pulbere) + o lingura musetel se lasa la inmuiat in 1/2 litru de apa rece de seara pana dimineata, cand se filtreaza. Plantele ramase se fierb in 1/2 litru de apa pana cand lichidul scade la jumatate. Dupa racire, se strecoara si se amesteca cele doua extracte. Cu acest concentrat se face spalatura vaginala cu ajutorul irigatorului. La 2-3 zile se fac si bai de sezut cu acelasi ceai. Tratamentul se face pana la vindecare.