scrureri...mi-e frica

•  
    • 333 mesaje
    26 Apr 2006, 16:04
    0 0
    buna am si eu niste scurgeri galbui si le vad mere pe chilotei...este normal?
  •  
    • 878 mesaje
    26 Apr 2006, 16:16
    0 0
    nu este normal. trebuie sa mergi urgent la medic. nu e grav. si daca miros urat, e o infectie si trebuie tratata. cu cat mai repede cu atat mai bine.
  •  
    • 333 mesaje
    26 Apr 2006, 17:24
    0 0
    poi mi-e asa frica...nu miroase nici cum! dar am auzit ca toata lumea are o scurgere intre mennstruatii....nu stiu sigsur dar mie frica rau si rusine de ginecolog!!
  •  
    • 744 mesaje
    26 Apr 2006, 17:48
    0 0
    ,,frica rau si rusine de ginecolog"-spui tu.pai,scuza-ma,asta tine de patologic.crezi ca esti singura femeie pe care o vede un doctor?crezi ca se gandeste la ce vede?e ceva normal pt.ei si daca la toate ne-ar fi rusine si frica rau,am muri de diferite boli si ar ramene sa imparateasca barbatii.daca nu vrei asta,du-te odata la doctor si lasa frica si rusinea.te pup
  •  
    • 1272 mesaje
    26 Apr 2006, 18:23
    0 0
    Este normal pentru fete sa aiba anumite scurgeri vaginale, care se intensifica la pubertate, din cauza faptului ca glandele din vagin devin active, ca raspuns la hormoni. Scurgerea poate fi transparenta sau alb-crem.

Fetelor incep sa li se mareasca numarul de scurgeri vaginale o data cu atingerea pubertatii, cand hormonii incep sa lucreze asupra celulelor si glandelor din vagin sau din trompa uterina. Inainte de pubertate, cele mai multe fete au foarte putine scurgeri. Dupa pubertate ceea ce poate fi normal pentru o fata, nu este normal pentru alta. Unele au scurgeri mai multe, in timp ce altele au foarte putine. De-a lungul lunii, vei observa ca acestea variaza din punctul de vedere al culorii, al senzatiei la pipait, al gradului de fluiditate si al cantitatii. Ce nu este normal este ca scurgerea sa miroasa si sa devina verzuie la culoare, sau sa te faca sa te scarpini. Toate acestea pot insemna ca ai o infectie, in special daca te-ai pus in pericol, facand sex fara sa folosesti prezervativul. Unele scurgeri sunt normale, dar daca nu par in regula sau ai facut sex neprotejat, ar trebui sa mergi la un doctor
  •  
    • 1037 mesaje
    26 Apr 2006, 20:29
    0 0
    linette,scurgerile astea de care zici....sunt galbui,cand sunt uscate pe chilot?secretia cind se usca poate avea culoarea galbuie.(se schimba si cantitatea,inainte de ciclu si dupa)
  •  
    • 333 mesaje
    27 Apr 2006, 14:24
    0 0
    deci e normal??
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Apr 2006, 15:19
    0 0
    este normal atata timp cat nu miros urat, cat nu te mananca, nu au culoare verzuie, maronie...
    cred ca esti foarte tanara!
    citeste aici : http://www.seximus.ro/intrebari_sex/secretie_vaginala.php
  •  
    • 333 mesaje
    27 Apr 2006, 16:48
    0 0
    iti multumesc mult de tot...cred ca am mare nevoie de un psiholog caci sunt ci moralul la pamant...ai dreptate sun asdolescenta...ms muult raman datoare
  •  
    • 1037 mesaje
    27 Apr 2006, 17:21
    0 0
    este normal,am uitat sa-ti spun.ma trezesc si io stiu ca te-ai speriat...si ridica-ti moralul de la pamant..ca de nu , ti-l trag eu
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Apr 2006, 19:10
    0 0
    este normal sa-ti faci griji! acum se produc o serie de modificari asupra corpului.
    i-mi pare bine ca am putut sa te ajut!
  •  
    • 13 mesaje
    27 Apr 2006, 19:15
    0 0
    este fooarte normal. dar ca sa fii mai linistita si sa-ti ridici moralul de la pamant consulta un medic. nu e greu si nu ramai cu sechele dupa un control ginecologic. nu trebuie sa-ti fie rusine de doctori. si ca sa-ti fie mai usor, poti sa mergi la o doamna doctor ginecolog.
    te pup
  •  
    • 5 mesaje
    27 Apr 2006, 20:21
    0 0
    Si eu tot cu o problema asemanatoare ma confrunt. As vrea sa ma duc la ginecolog, da nu stiu unde, cat costa, mai ales ptr. ca am 17 ani. Stau intr-un oras mai mic si cabinete ginecologice sunt decat 2. La spital sau la policlinica nu vreau sa ma duc, ca unii ma cunosc pe acolo si doctorii sau asistentele din spitale nu isi dau interesul asa de mult, doar atunci cand vad bani. Cam cat e o consultatie normala la un cabinet ginecologic ?
  •  
    • 333 mesaje
    27 Apr 2006, 20:26
    0 0
    ioi...mi-e asa urat sa merg la medic....