anticonceptionale- probleme de ficat

•  
    • 1 mesaje
    26 Apr 2006, 15:46
    0 0
    Buna !
    prima mea intrebare este daca postinorul poate da dereglari dupa mai multi ani (in cazul meu dupa trei ani). eu am luat de 3 ori intr-un an in 3 luni consecutiv, fix la o luna de fiecare data. atunci nu am avut nimic.
    acum, de vreo trei luni tot am dereglari ale ciclului. am facut tratament cu orgametril, dar nu mi-a trecut. acum sunt in perioada menstruatiei. am vrut sa iau anticonceptionale, dar nu imi este indicat pentru ca am bilirubina crescuta. si de fapt, cam asta e problema, medicii la care am fost nu gasesc explicatia valorii bilirubinei.
    niciodata nu le-am spus de chestia asta cu postinorul. ar fi putut el sa dea aceasta dereglare a ficatului?
    multumesc
  •  
    • 197 mesaje
    26 Apr 2006, 19:23
    0 0
    cum adik de 3 ori in un an de trei ori?ai facut pauza?din cate stiu eu ...iau de 2 ani marvelon...antibebe nu au efecte impotriva celorlalte organe..
  •  
    • 13 mesaje
    26 Apr 2006, 20:02
    0 0
    dere2000, postinorul este "pilula de a doua zi" adica se ia in termen de 72 de ore. se ia doar in cazuri extreme cand "s-a intamplat" si nu mai e alta solutie.

Iulia, din cate stiu eu nu este indicat sa-l folosesti prea des. si eu am avut aceeasi problema. s-a intamplat sa-l iau de 3 ori intr-un an si m-am lasat de obiceiul acesta pentru ca este o pastila foarte puternica si ataca ficatul. plus ca este o metoda foarte incomoda din cauza efectelor secundare cum ar fi sangerarea. eu am trecut pe anticonceptionale
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 20:05
    0 0
    E foarte aiurea! Eu am facut abuz de asa ceva.. si ataca ficatul.
  •  
    • 13 mesaje
    26 Apr 2006, 20:07
    0 0
    uitam sa-ti spun, draga iulia, n-am avut probleme din cauza postinorului. au tercut 4 ani de atunci si sunt in regula. dar mai bine spui medicului si despre asta!
    numai bine!