scurgerile vaginale
-
25 Apr 2006, 23:110 0Buna,Evelor!
De cateva zile ma framanta o problema... La scurt timp dupa ce am avut un contact sexual (neprotejat) cu prietenul meu,am observat ca scurgerile au un miros neplacut. Am amanat momentul vizitei la ginecolog si din cauza sarbatorilor -fiind plecata in concediu- si din cauza faptului ca menstruatia mi-a venit doar astazi, cu o intarziere de 10 zile. Daca vi s-a intamplat si voua asa ceva, va rog sa imi dati niste sfaturi. Voi merge si la medic dupa ce trece menstruatia, dar as vrea sa stiu totusi la ce sa ma astept.
Multumesc anticipat -
26 Apr 2006, 14:48am avut si eu scurgeri si s-au datorat unei rani pe col iti recomand un control cu camera control intravaginal.eu am fost la dr nicolae suciu la polizu are nr de tel pt programari 0212245555 am facut o cauterizare si acum nu mai am nici un fel de scurgeri doctorul e super bun
-
26 Apr 2006, 23:53Eu am avut o rana pe col anul trecut si am urmat un tratament cu ovule. La sfarsitul tratamentului, medicul mi-a spus ca e in regula... Se poate sa fi reaparut rana dupa un an?