VITILIGO se trateaza!!!!!
-
11 5so...gata...in sf un remediu pt suferinzi si suferinde!
-
DA. Eu sunt in curs de vindecare, adika mi s au acoperit multe pete, incredibil nu? Acum mai am un picutz, dar a inceput sa se pigmenteze. NOVITILUL e incredibil!
Cum se face?
cumperi o sticlutza de NOVITIL care e scumpa, eu mi am procurat o prin posta din Canada, aici nu se gaseste, bun....si se ung partzile albe de doua ori pe zi, dimineatza respectiv seara.dimineatza, sau cel tz la pranz sa zicem tre' sa te duci la solar si sa stai aproximativ 10 min, dupa ce in prealabil ai aplicat gelul Novitil pe suprafetzele albe. Iar in cel mult 1 luna apar mici puncte de pigment care se unesc si GATA....ai scapat! eu asa ma patzit. Solarul tre' sa l faci de 3/ saptamana, dar cu o zi intre ele. ex: luni, miercuri, vineri.
daca vrei mai multe lamuriri, nu ezita sa ma intrebi.
si eu am trecut prin asta si stiu cum e...
Bafta! -
intreb, ca sa ma asigur de efecte

3 milioane e o investitie majora pt unele dintre noi. plus mersul la solar... rezulta un total destul de mare
cat a trecut de cand ai tratat pata aceea?
functioneaza si pe zone mai extinse, cu suprafata de...eu stiu? o palma sau mai mult?
ti-a fost recomandat de medic?
ce scrie pe prospect despre modul cum actioneaza? -
Bun...acum pt persoanele care chiar au nevoie de explicatii: Ooameni buni...eu m am vindecat...si nu sunt singura care a vazut ce minuni face novitilul.
Eu am aflat de la o prietena care s a tratat cu acest gel...si avea suprafetze fff mari...nu ca mine...si s au repigmentat.Intrebatzi ma si va voi raspunde la tot. -
Pata la mine a fost cat unghia de la degetul mare, dar nu a fost singura...si in 3 luni s a repigmentat complet. Cum se repigmenteaza? Te ungi cu gelul novitil doar pe suprafatza alba de doua ori pe zi, iar de trei ori pe saptamana te duci la solar, de ex luni, miercuri, vineri, cu pauza intre ele. Inainte sa intrii in solar aplici gelul. eu stau aprximativ 10 min, de fiecare data, chiar acum am sosit de la solar si sunt fff multzumita.
gelul nu e in Romania, cum am mai spus si mai sus l am luat prin posta din Canada, si am dat aproape 3 mil. sedintza la solar pe 10 min e de 100.000 lei vechi, adica 10 mii lei vechi/ min.
Dar daca nu ai intzeles ce ti am explicat intra pe google si scrie NOVITIL, si gasesti in prima pagina toate datele, parca site ul se numeste DERMA BEST.
Bafta!
PS: doctorul de la medsana mi a zis ca nu se trateaza vitiligo, si daca era sa ma iau dupa el, ajungeam datmatzian, dar am descoperit aceasta minune. Si inca ceva............eu nu sunt singura persoana care s a vindecat cu asa ceva.
BAFTA!!!! -
efectul tratamentului nu cred ca tine o vesnicie, in sensul ca oricand pot reaparea pete poate in alte locatii sau si pe acolo pe unde ati tratat boala pt ca e in sange. Bolile autoimune nu dispar niciodata. Vor aparea pete din nou cum au aparut si prima data, poate in alta parte decat cele tratate cu acest gel dar boala e in sange si nu dispare. Si stiti de ce? pt ca tratati efectul, nu cauza. E o boala autoimuna, astea nu se trateaza. Eu am lupus, din fericire nu e vizibil ca la vitiligo.