VITILIGO se trateaza!!!!!

•  
    • 48 mesaje
    25 Apr 2006, 21:27
    11 5
    so...gata...in sf un remediu pt suferinzi si suferinde!
  •  
    • 79 mesaje
    25 Apr 2006, 22:30
    1 2
    ne spui si noua?????????!!!!!!!!!!!
  •  
    • 48 mesaje
    25 Apr 2006, 22:59
    5 4
    se trateaza cu NOVITIL si cu soare, respectiv solar. Eu am avut asa ceva pe sistem nervos, dar in cantitatzi mici,am luat din pripa si acum sunt fff multzumita de rezultat!Este singurul care functzioneaza! asta garantez eu
  •  
    • 136 mesaje
    26 Apr 2006, 08:24
    2 2
    se trateaza chiar si daca este ereditar ? un prieten are, dar are si tatal lui, face un tratament cu laser, dar l-a intrerupt deoarece trebuie sa mearga aproape zilnic la spital
  •  
    • 567 mesaje
    26 Apr 2006, 09:00
    5 1
    baby_blue, te-ai vindecat tu? sau doar stii de un tratament nou aparut?

eu am pete de la radiatii, de cand a fost explozia la Cernobal si m-am tratat ani de zile cand eram copil cu meladinine ... a fost groaznic... ma chinuia maica-mea cu porcariile alea si cu inca multe alte leacuri...
  •  
    • 627 mesaje
    26 Apr 2006, 12:21
    3 1
    in ce conditii se trateaza?
    stiu pe cineva careia i s-a manifestat acum 2 ani, si a continuat sa progreseze intr-un mod destul de inestetic, si pe suprafete extinse.
    in astfel de situatii, ce se mai poate face?
    si cat costa un astfel de tratament lunar?
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 13:29
    5 2
    DA. Eu sunt in curs de vindecare, adika mi s au acoperit multe pete, incredibil nu? Acum mai am un picutz, dar a inceput sa se pigmenteze. NOVITILUL e incredibil!
    Cum se face?
    cumperi o sticlutza de NOVITIL care e scumpa, eu mi am procurat o prin posta din Canada, aici nu se gaseste, bun....si se ung partzile albe de doua ori pe zi, dimineatza respectiv seara.dimineatza, sau cel tz la pranz sa zicem tre' sa te duci la solar si sa stai aproximativ 10 min, dupa ce in prealabil ai aplicat gelul Novitil pe suprafetzele albe. Iar in cel mult 1 luna apar mici puncte de pigment care se unesc si GATA....ai scapat! eu asa ma patzit. Solarul tre' sa l faci de 3/ saptamana, dar cu o zi intre ele. ex: luni, miercuri, vineri.
    daca vrei mai multe lamuriri, nu ezita sa ma intrebi.
    si eu am trecut prin asta si stiu cum e...
    Bafta!
  •  
    • 627 mesaje
    26 Apr 2006, 16:29
    2 3
    cat costa medicamentul ala?
    si care este efectul? dc intrerupi tratamentul, petele reapar?
    chiar functioneaza impotriva bolii, sau doar e o chetsie care iti pigmenteaza artificial pielea, gen autobronzante?
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 20:01
    5 0
    NU! Daca eu am patzit o, repigmenteaza...si gata...nu mai reapar, mie mi a repigmentat o pata mica alba in doar 3 luni siacum e tot pigmentata...cum sa fie autobronzant? e un gel fff bun...singurul remediu de altfel si costa cam 3 mil
  •  
    • 567 mesaje
    27 Apr 2006, 00:19
    4 2
    eu am vitiligo de 20 de ani...
    o sa incerc tratamentul acesta...
  •  
    • 627 mesaje
    27 Apr 2006, 08:16
    2 1
    intreb, ca sa ma asigur de efecte
    3 milioane e o investitie majora pt unele dintre noi. plus mersul la solar... rezulta un total destul de mare
    cat a trecut de cand ai tratat pata aceea?
    functioneaza si pe zone mai extinse, cu suprafata de...eu stiu? o palma sau mai mult?
    ti-a fost recomandat de medic?
    ce scrie pe prospect despre modul cum actioneaza?
  •  
    • 332 mesaje
    27 Apr 2006, 12:43
    4 1
    Mie imi suna a reclama

Sper sa ma insel!
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 12:58
    4 1
    Eu nu fac reclama gratuita draga mea....daca nu ai aceasta problema...daia' iti dai drumul la gura aiurea si vb numai tampeii.
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 13:02
    4 1
    Bun...acum pt persoanele care chiar au nevoie de explicatii: Ooameni buni...eu m am vindecat...si nu sunt singura care a vazut ce minuni face novitilul.
    Eu am aflat de la o prietena care s a tratat cu acest gel...si avea suprafetze fff mari...nu ca mine...si s au repigmentat.Intrebatzi ma si va voi raspunde la tot.
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 23:03
    5 0
    pentru toate persoanele suferinde un mic sfat: nu dezamagitzi datorita acestei boli dermatologice, mai rau ve facetzi!
  •  
    • 627 mesaje
    28 Apr 2006, 08:53
    3 3
    ma repet:
    cat a trecut de cand ai tratat pata aceea?
    functioneaza si pe zone mai extinse, cu suprafata de...eu stiu? o palma sau mai mult?
    ti-a fost recomandat de medic?
    ce scrie pe prospect despre modul cum actioneaza?
    medicam se gaseste si in ro? dc nu, cum poate fi procurat?
  •  
    • 48 mesaje
    28 Apr 2006, 15:13
    4 0
    Pata la mine a fost cat unghia de la degetul mare, dar nu a fost singura...si in 3 luni s a repigmentat complet. Cum se repigmenteaza? Te ungi cu gelul novitil doar pe suprafatza alba de doua ori pe zi, iar de trei ori pe saptamana te duci la solar, de ex luni, miercuri, vineri, cu pauza intre ele. Inainte sa intrii in solar aplici gelul. eu stau aprximativ 10 min, de fiecare data, chiar acum am sosit de la solar si sunt fff multzumita.
    gelul nu e in Romania, cum am mai spus si mai sus l am luat prin posta din Canada, si am dat aproape 3 mil. sedintza la solar pe 10 min e de 100.000 lei vechi, adica 10 mii lei vechi/ min.
    Dar daca nu ai intzeles ce ti am explicat intra pe google si scrie NOVITIL, si gasesti in prima pagina toate datele, parca site ul se numeste DERMA BEST.
    Bafta!

PS: doctorul de la medsana mi a zis ca nu se trateaza vitiligo, si daca era sa ma iau dupa el, ajungeam datmatzian, dar am descoperit aceasta minune. Si inca ceva............eu nu sunt singura persoana care s a vindecat cu asa ceva.
    BAFTA!!!!
  •  
    • 587 mesaje
    4 Iun 2006, 14:23
    4 1
    Eve in cautare de tratament pentru vitiligo, am gasit cateva recomandari din terapiile alternative. Va intereseaza?
  •  
    • 150 mesaje
    7 Iun 2006, 15:36
    4 1
    efectul tratamentului nu cred ca tine o vesnicie, in sensul ca oricand pot reaparea pete poate in alte locatii sau si pe acolo pe unde ati tratat boala pt ca e in sange. Bolile autoimune nu dispar niciodata. Vor aparea pete din nou cum au aparut si prima data, poate in alta parte decat cele tratate cu acest gel dar boala e in sange si nu dispare. Si stiti de ce? pt ca tratati efectul, nu cauza. E o boala autoimuna, astea nu se trateaza. Eu am lupus, din fericire nu e vizibil ca la vitiligo.
  •  
    • 13 mesaje
    23 Apr 2007, 16:44
    2 2
    Ma intereseaza tratamente pt vitiligo. Eu urmez unul dar nu a dat inca rezultate il iau de vreo luna, e din germania, pastile de la Amway si as mai vrea s aincerc ceva pe langa acest tratament.