infectie vaginala

•  
    • 14 mesaje
    17 Nov 2002, 14:30
    0 0
    Am 18 ani si de un an de zile mi-am inceput viata sexuala.De atunci am tot avut probleme legate de infectii vaginale si urinare.Acum sunt in ultima zi de tratament cu sumamed un antibiotic destul de puternic.
    As vrea sa fac un control ginecologic, dar nu prea stiu unde pt ca n-am mai facut pana acum. As vrea sa-mi recomandati niste cabinete daca stiti si eventual sa-mi dati niste sfaturi.
    Va multumesc
  •  
    • 1208 mesaje
    18 Nov 2002, 10:51
    0 0
    Gentuta, fuga repede la medic!!!!
    Infectiile netratate pot duce chiar la sterilitate!
    Daca ai medic de familie, mergi acolo daca au ginecologie, daca nu iti trebuie trimitere de la ei pentru un cabinet de stat.
    Daca nu ai, sau preferi un cabinet particular cu plata( 150.000 lei - consultatia), eu iti pot spune unul, dar depinde de unde stai. Eu stau in zona Big - Berceni. Iti dai seama ca daca tu stai mult prea departe nu are rost sa vii tocmai aici. Este o doctora f. amabila si draguta, chiar si eu am fost de curand pentru analize. Spune-ne in ce zona stai.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Nov 2002, 14:57
    0 0
    Stau in Drumul taberei asa ca nu e prea bine. Se pare ca am facut tratamentul asta degeaba ca am aceleasi neplaceri.Oricum maine de dimineata ma duc din nou la doctor. Sa vedem ce-mi mia spune. Multumesc.
  •  
    • 1208 mesaje
    20 Nov 2002, 09:09
    0 0
    Nu ai pentru ce. Sper sa fie bine.
    Insanatosire grabnica si ai grija de tine!
  •  
    • 740 mesaje
    22 Nov 2002, 03:28
    0 0
    nu te supara pe mine, dar dupa ce rezolvi problema cu infectia, ar trebui sa rezolvi si problema cu partenerii...stii ce vreau sa spun !
  •  
    • 14 mesaje
    22 Nov 2002, 15:42
    0 0
    Am fost la doctor si voi avea rezultatul secretiei vaginale peste o saptamana.
    Ramona nu inteleg. Care e problema cu partenerii? Oricum eu am avut un singur partener pana acum pe care inca il am.
    Ma lamuresti si pe mine te rog. Ce problema ar mai fi dupa ce fac tratamentul?
  •  
    • 85 mesaje
    22 Nov 2003, 11:43
    0 0
    Dupa ce faci acel control, in urma tratamentului cu SUMMAMED poti sa ne scrii daca a fost eficient. Stiu ca costa enorm de mult si as vrea sa stiu daca intradevar e eficient.Multumesc.
  •  
    • 48 mesaje
    24 Nov 2003, 16:16
    0 0
    Pai cum ti-ai facut analizele dupa ce ai luat Sumamed??? Eu stiu ca analizele dupa antibiotic se fac la cel putin doua saptamini dupa ce ai terminat de luat antibioticul... Si pentru ce ti-a fost recomandat?
    Cit despre partener trebuia sa ia si el... Si inca o chestie infectiile astea nu apar din senin, le ei de undeva sau de la cineva, ar trebui sa te gindesti mai bine la asta. Nu este suficient ca el sa fie unicul partener, trebuie sa fii si tu unica... sau macar sa fii sigura ca se protejeaza cumva.
    Oricum sper sa dai peste un medic care stie exact cum sta treaba.
  •  
    • 6 mesaje
    26 Nov 2003, 17:11
    0 0
    Buna! Ati auzit de CERVUGID.
    Puteti sa-mi spuneti daca e bun de ceva?
  •  
    • 6 mesaje
    18 Apr 2006, 14:31
    0 0
    CERVUGID.
    eu urmez acum tratamentul astept sa vad rezultatele dupa ce il termin,eu am o rana pe col si o candidoza de care nu scap,am facut multe tratamente si am zis sa-l incerc si pe acesta si sa repet analizele.Despre el poti citi pe net intri pe google .ro si scrii "cervugid" si ai ce citi acolo,mie mi-a placut formula as da mai detaliat despre pastile.