Urgenttt!!!

•  
    • 80 mesaje
    25 Apr 2006, 17:45
    0 0
    Evelor, ajutati-ma pls...Aseara am luat pastiluta(anticonceptionala), si din motive necunoscute la 10 min dupa, mi-a fost rau si am vomat.Inainte de a lua pastila am facut si dragoste cu prietenul meu.sunt in pericol????daca am dat si pastila afara???
    multumesc antipcipat
    pupici
  •  
    • 1198 mesaje
    25 Apr 2006, 18:52
    0 0
    Pastila sigur ai eliminat-o daca ai vomat la 10 min dupa ce ai inghitit-o. Dupa parerea mea ar fi trebuit sa iei "pilula de a doua zi". Sincera sa fiu nu stiu exact la cat timp dupa contactul sexual se ia acea "pilula", dar cred ca ai depasit timpul. Depinde a cata pastila contraceptiva era, ca sa sti daca esti in pericol sau nu.

Mie una mi s-a intamplat sa uit sa o iau si o luam abia dimineata, sau chiar seara impreuna cu cealalta pastila, si nu am ramas insarcinata niciodata, insa nu poti fi sigur niciodata ...

Pa!
    Roxi.
  •  
    • 334 mesaje
    25 Apr 2006, 21:34
    0 0
    ce risti rorox!!
    Pt fata cate a deschis topicul! Nu e bine ca combini pilula de a 2a zi cu antibebe! Trebuie sa ai o folie de rezerva pentru astfel de incidente si sa iei o alta pilula in locul celei pe care ai dat-o afara ! Acum tot ce poti sa faci e sa continui asa si sa te protejezi suplimentar pana la urmatoarea folie!
  •  
    • 635 mesaje
    26 Apr 2006, 09:56
    0 0
    am patit o data aceasi chestie..numa ca am vazut si pastila cum iese cand am vomat...frumos.
    eu am luat imediat dupa ce am vomat urmatoarea pastila din folie si am ajuns sa iau cu o pastila mai putin in luna respectiva (tu mai poti lua o folie ca sa compensezi acea pastiluta). cat despre acel contactdinainte de a voma, nu cred ca esti in pericol..erai inca protejata de pastila din ziua precedenta.

la mine nu a fost nici o urmare..
  •  
    • 80 mesaje
    26 Apr 2006, 10:20
    0 0
    Va multumesc pt raspunsuri...m-a intrebat cineva a cata pastila era...mai am cam o 7 pastilute de luat in luna asta...
    pupici