la barbati

•  
    • 635 mesaje
    25 Apr 2006, 11:45
    0 0
    De data asta va intreb de probleme ale barbatilor. Sotum meu acuza de ceva vreme jet urinar slab si intr-o zi a avut si sangerare in urina. Alte simptome nu are (usturimi, dureri, urinari frecvente, senzatie de vezica negolita..) dar totusi e suficient ca sa isi faca niste controale.

Ati mai avut voi eve probleme de genul asta la barbatii/prietenii vostrii? Stiu ca poate fi o problema la prostata (de aceea ducem problema si la doctor) sau poate o infectie urinara?
    Doar orientativ, sotul meu nu are nici 30 de ani..

Evident ca nu ma bazez pe sfaturi de pe forum si am inceput lungul sir al programarilor, dar totusi m-ar ajuta daca ati putea sa imi mai ziceti cate ceva din experienta proprie.
  •  
    • 64 mesaje
    25 Apr 2006, 11:57
    0 0
    S-ar putea sa fie o litiaza renala.La barbati sunt mai rare infectiile urinare.S-ar putea sa fie , asa cum am mai spus,o pietricica care s-a mobilizat de la niveleul rinichilor.CHIAR nu are nici un fel de durere???Adica sa il doara in zona lombara ????Sa isi faca un sumar de urina si o antibiograma inainte de toate.
  •  
    • 635 mesaje
    25 Apr 2006, 12:11
    0 0
    ok, multam. nu are nici un fel de durere, m-am mirat si eu, sa mirat si doctorita de familie. ce il supara e fa l-au trimis la urologie sa "ii bage degetul in fund"...cum zice el. saracu, cred si eu ca e neplacut, dar din cate am vazut cam asa se verifica prostata. ii zic si de antibiograma, sa inceapa cu aia ca suna mai placut..
    mersi de raspuns.
  •  
    • 64 mesaje
    25 Apr 2006, 12:17
    0 0
    ...si un sumar de urina....se vede daca are vreo pietricica pe uretere...
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 17:50
    0 0
    BUna Temola. Ai aflat pana la urma ce are sotul tau???
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mai 2006, 17:51
    0 0
    ....daca nu sunt prea indiscreta, daca da, te rog sa ma ierti.
  •  
    • 1022 mesaje
    4 Mai 2006, 19:05
    0 0
    si eu zic ca e ceva nisip posibil, daca ar fi pietricica l-ar fi durut.Antibiograma se face doar daca face urocultura si iese infectie urinara.De obicei daca e infectie iese in ex. sumar de urina leucocite, flora, hematii, celule epiteliale plate.
  •  
    • 1022 mesaje
    4 Mai 2006, 19:07
    0 0
    PS: eu am avut una de 8 mm, pe ureter, a dat o colica...de toata frumusetea.