Este nociva epilarea cu ceara?
-
20 Apr 2006, 14:240 0Mi s-a adus la cunostinta de curand faptul ca epilarea cu ceara-in zona inghinala/axilara si picioare ar fi recomandata cel mult de 3ori pe an!
Motivul: anumiti ganglioni de sub piele ar fi "tulburati" astfel aparand riscul cancerului.
Stie cineva ceva de acest subiect? -
21 Apr 2006, 19:10stiu despre lucrul asta,dar numai in ce priveste epilatul in zona axilelor...am auzit si de cazuri carora le-au aparut noduli...
mai bine evitati sa va epilati cu ceara la axile,cu lama sau crema merge foarte bine
-
22 Apr 2006, 00:19eu am patit asta, dupa ce m-am epilat la axile cu epilatorul, mi s-au imflamat ganglionii limfatici cred, oricum e foarte dureros, dar a trecut repede. de atunci am renuntat, si folosesc numai lama.
-
22 Apr 2006, 10:22hmmm...asta e o regula general valabila sau depinde de ceva anume?eu ma fac la subrat cu epilatorul si nu ma mai doare deloc,nici nu am observat sa mi se inflameze ganglionii...chiar vroiam sa incerc si cu ceara dar m-ati pus pe ganduri.
-
22 Apr 2006, 12:41nu stiu ce sa-ti spun... mie mi s-a intam plat de prima data cand m-am epilat la axile cu epilatorul,deci daca esti deja obisnuita poate e ok la tine. cel mai bine e sa intrebi un medic zic eu. eu nu cred totusi ca e bine sa folosesti ceara-epilator in zona aia, decat daca firele de par sunt f subtiri.si oricum, riscul e mai mare decat in alte zone