Sabotarea curei de slabire.

•  
    • 174 mesaje
    15 Nov 2002, 08:02
    0 0
    Vreau sa tin o cura de slabire.De cate ori incerc sa fac asta,soacra mea gateste toate nebuniile si incepe sa planga daca nu mananc.Mi-e rusine sa o refuz dar nici sa renunt la dieta mea nu vreau.Efectiv nu stiu ce sa mai inventez sa nu-mi mai saboteze cura de slabire.Voi ce faceti sa tineti o cura de slabire pana la capat si ce le spuneti sabotorilor care va plimba pe sub nas mancarea si va bat la cap sa mancati? Ce trucuri folositi sa tineti o cura de slabire pana la capat?
  •  
    • 226 mesaje
    15 Nov 2002, 23:28
    0 0
    Pai daca as fi in locul tau,as apleca urechea la ce spun "sabotorii".Poate nu vor sa ma vada cand ma zboara vantul...
  •  
    • 176 mesaje
    17 Nov 2002, 01:39
    0 0
    sa stii ca eu i-as spune pur si simplu fie ca am mancat acasa, fie ca am inceput o cura de slabire de care vreau sa ma tin. Ca doar pentru sot te faci frumoasa Nu???
    Si-apoi ce? Daca te imbie la masa trebuie neaparat sa mananci? Ti se poate face rau de-odata.Nu???
    Glumeam.Stiu si eu..Soacra ta are ceva impotriva slabitului? Sotul tau ce parere are? Daca el te sustine atunci te poate scapa el.
  •  
    • 176 mesaje
    17 Nov 2002, 01:44
    0 0
    Pardon
    cred ca nu prea am inteles caci acum am recitit mesajul.
    Stai cumva cu soacra??? Atunci e de jale... habar nu am ce sa-ti spun.Cel mai bine e sa stai de vorba cu ea si sa o convingi ca o cura inseamna tare mult pentru tine si ca te-ai bucura enorm daca te-ar ajuta.
    eu iti urez bafta si tine-ma la curent.O.K.???