CANCERUL DE SAN

•  
    • 18 mesaje
    20 Apr 2006, 13:12
    0 0
    DACA CINEVA A TRECUT PRIN ASA CEVA SA STIE PE CINEVA IN CAUZA, VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNA SI MIE PRIN CE A TRECUT!

SORA MEA A FOST DIAGNOSTICATA ANUL TRECUT (LA 30 DE ANI) CU BOALA ASTA ORIBILA. ERA INSARCINATA CAND S-A DECLANSAT BOALA SI A FOST DIAGNOSTICATA CAND INGERASUL EI AVEA TREI SAPTAMANI. DE ATUNCI A INCEPUT CALVARUL:6 SERII DE CITOSTATICE, OPERATIA DE EXTIRPARE A SANULUI, APOI INCA TREI SERII DE CITOSTATICE IAR DUPA INCA VREO DOUA SERII, URMEAZA IRADIEREA. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
  •  
    • 655 mesaje
    20 Apr 2006, 14:58
    0 0
    O cunostinta, tot in jur de 30 de ani, a trecut prin asa ceva.Insa a suportat foarte bine tratamentul.Nu i-a fost extirpat tot sanul, doar un nodul, iar acum, dupa jumatate de an e refacuta complet.
  •  
    • 364 mesaje
    20 Apr 2006, 17:32
    0 0
    mama a fost diagnosticata cu inceput d cancer la san anul trecut si a tinut regim + gelul aloe vera si alte pastile de la aceeasi firma.dupa , a facut al3lea eco si i-a zis k nu are nimic sa stea linistita si sa vina la consultatie dupa 1 an.acum ,,, nu stiu care e cauza ,,,,pupici si multa sanatate!
  •  
    • 1260 mesaje
    20 Apr 2006, 17:41
    0 0
    Nu stiu prea multe despre asta, in ultimul timp am citit mai mult si eu.
    in ce stadiu a fost cand au diagnosticat-o?
    Din ce am citit, sansele de supravietuire sunt mari, daca a fost descoperita la timp.
    Imi pare foarte rau de ea, e atat de tanara, sia re si copil mic.
    Nu stiu ce sa zic, decat ca sunt foarte impresionata de cate ori aud de asa ceva.
    Stiu ca se face si acupunctura pentru asa ceva, poate o ajuta.
  •  
    • 18 mesaje
    30 Apr 2006, 14:52
    0 0
    multumesc pentru raspunsuri.
  •  
    • 1280 mesaje
    30 Apr 2006, 23:26
    0 0
    cauza este excesul de estrogen.

Si anticonceptionalele produc asta.