doctorul filip-alergolog

•  
    • 109 mesaje
    20 Apr 2006, 11:15
    0 0
    hello!!a fost cineva la doctorul filip?as vrea sa stiu unde are cabinet si daca are cineva un numar de telefon...va rog mult
    incerc de mult sa ajung la dansul cu o rinita si am prietene care au fost dar nu mai au nici un numar, nu mai stiu unde, asa ca poate ma ajutati voi...
  •  
    • 34 mesaje
    20 Apr 2006, 12:25
    0 0
    Buna,, eu am facut tratament la dansul cam toata copilaria, cand inca nu avea cabinet si era la policlinica de langa Spitalul Grigore Alexandrescu, din cate am auzit cabinetul ar fi tot pe acolo, nu mai am nici un contact de-al dansului dar pot sa ma interesez, mama sigur trebuie sa stie, oricum pot sa-ti spun ca pe mine a reusit sa ma trateze de o bronsita asmatiforma (pe fond alergic) care s-ar fi transformat in astm, deci ti-l recomand cu toata increderea, chiar stie ce face. O sa ma interesez de un tel si revin maine cu info, sanatate multa.
  •  
    • 236 mesaje
    20 Apr 2006, 13:04
    0 0
    si eu m-am tratat de astm in copilarie la el, si timp de 10-15 ani n-am avut nimic. In ultimul timp ma simt cam nasol, am o greutate in respiratie, si as vrea sa ma duc din nou la el. daca ai putea sa ne dai un nr de telefon, sau orice alta informatie despre el. mersi.
  •  
    • 109 mesaje
    20 Apr 2006, 13:38
    0 0
    sarumana pt rasouns fetelor si eu am astm alergic si de eefort si am avut o bronsita asmatiforma alergica acum cativa ani dar de care am scapat...de rinita si de crizele astea de astm nu mai scap...asa ca mi-a fost recomandat ca fiind foarte bun insa nimeni nu a putut sa-mi zica cum ajung la dansul...va multumesc din suflet...sanantate multa
  •  
    • 34 mesaje
    20 Apr 2006, 14:14
    0 0
    Fetelor, am cautat pe net si am gasit adresa in Formula As, acum nu stiu cat de recenta e, dar pana mai fac sapaturi va dau totusi ce-am gasit: str. Grigore Alexandrescu nr. 14, sector 1, Bucuresti, telefon cabinet: 01/312.07.21, 659.79.66
  •  
    • 109 mesaje
    20 Apr 2006, 21:22
    0 0
    multumim!multumim!...am notat...daca aflii altceva te rog sa ne mai anunti ....sarbatori fericite!
  •  
    • 109 mesaje
    11 Mai 2006, 18:06
    0 0
    fetelor...daca mai sunteti pe aici...as vrea sa va mai intreb ceva daca se poate sa imi ziceti cam cat v-a dus pe voi prima consultatie sau tratamentul...pentru ca mi-a spus cineva ca prima data a dat 1,6 mil apoi a trebuit sa fac un vaccin ceva iin fiecare saptamana si ma gandeam dc va trebui sa dau in fiecare sapt cate 1,6 mil ca sa stiu la ca ma inham ...pentru ca am eu niste banuti sa ajung la el si chiar as vrea dar m-am cam speriat sa tot dau atata...plus bacsijul lui care...nu stiu cat m-o mai duce si ala...pls help me..i am a poor student..pleeeease...
  •  
    • 290 mesaje
    12 Mai 2006, 08:44
    0 0
    buna!vezi ca ti-am trimis e-mail pe eva
  •  
    • 236 mesaje
    12 Mai 2006, 10:03
    0 0
    Please,vreau si eu amanunte despre preturile lui, daca se poate. Adresa mea e d69c2005@yahoo.com. Mersi.