contraceptive luate gresit
-
19 Apr 2006, 22:010 0Am o intrbare,va rog.Am inceput un nou pachet de mercilon si nu am luat pastila din randul de sus corespunzatoare primei zilei de ciclu.Folia era intoarsa si am luat din randul de jos pastila.Ce sa fac?Acum trebuie sa iau a doua pastila si nu stiu pe care sa o iau.Cine foloseste mercilon ma poate ajuta?
-
19 Apr 2006, 22:41buna,iti recomand site-ul www.anticonceptionale.ro daca sunt anti cu 21 de pastile nu conteaza ordinea,tb sa aibe aceeasi concentratie de hormoni
-
20 Apr 2006, 08:09nu cred ca, conteaza ordinea, dar eu nu cunosc acest anticonceptional, dar am luat mai multe feluri de anticonceptionale, am inceput cu Regividon in 1993 si atunci mi s-a intimplat sa gresesc cu folia exact ca tine, am intrebat medicul si mi-a spus ca nu are importanta, am luat anul trecut Marvellon si si pe asta se putea lua oricum, nu cred ca are numerotat pe spate ordinea zilelor. Anticonceptionalele astea moderne au aceeasi continut de hormoni pt fiecare zi si nu conteaza ordinea.
Parerea mea este ca daca nu poti intreba un medic, sau macar medicul de familie sa mergi la farmacie si cred ca poate sa te lamureasca.
Sanatate -
20 Apr 2006, 09:47nu conteaza, ia-le in continuare de unde ai inceput, toate pastilele de pe folie au aceeasi concentratie de hormoni!
-
20 Apr 2006, 10:16Unele au 21 de pastile altele 28.Daca ale tale au 21 nu trebuie sa iti faci probleme,daca in schimb au 28 inseamna ca ultimul rand de jos sunt vitamine care se iau pe timpul menstruatiei,cel putin asa aveau ale mele.Asa ca ai grija!