Tantum Rosa?

•  
    • 827 mesaje
    19 Apr 2006, 13:04
    0 0
    A folosit cineva? Amelioreaza simptomele candidozei?
  •  
    • 827 mesaje
    19 Apr 2006, 14:04
    1 0
    nimeni?....
  •  
    • 21 mesaje
    19 Apr 2006, 15:05
    0 0
    Am folosit eu,dar impreuna cu ovule KLYON si niste pastile.Pot sa-ti spun peste cateva zile daca a avut efect bun.Deocamdata pare sa fi fost cu succes.
  •  
    • 827 mesaje
    19 Apr 2006, 15:26
    0 1
    OK, astept raspunsul tau, multumesc.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    19 Apr 2006, 17:40
    1 0
    Intr-adevar amelioreaza, ginecologul meu mi-a recomandat sa umezesc tamponul cu solutia de Tantum Rosa.
  •  
    • 61 mesaje
    19 Apr 2006, 19:18
    0 0
    Offf candidoza asta ma omoara - la mine este candidoza,, zgomotoasa,, adica am usturimi, si tot tacimul

Tantum rosa este foarte eficient - eu l-am cumparat din proprie initiativa, am citit pe un forum despre efectele lui si de ce sa nu incerc.

Pai am facut asa spalaturi cu tantum rosa si pe urma am introdus supozitorii acilact. Tantum rosa este anume foarte bun pentru candidoza zgomotoasa pentru ca in 2 - 3 zile dispar aceste simtome, nu si candidoza dar te simit mult mai bine.

Acum o data in saptamina fac spalaturi vaginale cu tantum rosa - asa ca sa fie, si ma simt foarte bine.

Hai ca am laudat produsul de zici ca-i fac reclama, dar sa stii dupa candidoza mea nebuna chiar a fost un produs minunat - da de fapt candidoza mea mai este, dar nu mai am mincarimi, nu ma mai ustura dupa contact sexual.

Cu drag Aliona
  •  
    • 334 mesaje
    19 Apr 2006, 21:16
    0 0
    Buna fetelor! Si eu ma lupt acum cu candidoza!! Ma ustura si ma manca, era oribil si m-am dus la doctor si mi-a dat sa fac o spalatura cu tantum rosa si apoi sa fac tratament cu ovule Mycoheal si sa ma dau cu o crema ca sa nu ma mai manance si usture - miconal ecobi! Vreau sa spun ca ieri am inceput tratamentul si de la prima aplicare am scapat de simptome!!! Sper sa ma vindec de tot dupa tratament!
    Mi-a zis sa fac doar o spalatura cu tantum rosa inainte sa incep tratamentul cu ovule...
  •  
    • 827 mesaje
    20 Apr 2006, 09:04
    0 1
    va multumesc tuturor, am sa incerc si eu acest medicament. se pare ca functioneaza si amelioreaza simptomele.