steriletul si sarcina

•  
    • 1 mesaje
    19 Apr 2006, 11:17
    0 0
    Buna ziua la toata lumea de pe acest forum dragut!
    Sunt o femeie tare nelinistita care are nevoie urgenta de un sfat. Am 37 de ani si de 2 ani si jumatate am montat un sterilet valabil pe o perioada de 10 ani.Pana acum nu am intampinat nici un inconvenient in privinta acestuia dar luna aceasta a intarziat menstruatia si sunt tare nelinistita.Am facut pana acum 2 teste de sarcina, la o perioada de 5 zile intre ele si aceste teste sunt cu rezultate negative dar totusi menstruatia nu a venit.Locuiesc intr-un oras mic si nu pot merge la ginecolog deocamdata pentru un control deoarece intr-un astfel de oras toata lumea te stie iar eu am facut greseala vietii mele, avand o legatura cu un alt barbat, sotul meu nefiin in tara.Va rog din suflet daca puteti sa ma sfatuiti cumva, oricum simteam ca explodez daca nu spun ceva, nu mai am liniste, toata viata mea s-a intors pe dos.
  •  
    • 1272 mesaje
    19 Apr 2006, 13:35
    0 0
    intarzierea menstruatiei nu presupune intotdeauna instalarea sarcinii!
    ce daca esti intr-un oras mic si te cunoaste lumea! te duci normal la consult! ce te intereseaza ce zice lumea????!!! sanatatea ta este mai importanta!
    la controlul ginecolog se duc femeile, chiar si care nu au relatii sexuale!
    daca testele au iesit negative, se pare ca nu ai fi insarcinata! pot fi diferite cauze: dereglare hormonala, stres, o raceala..etc oricum trebuie sa consulti un medic, si lasa gura lumii. stii cum re :"gura lumii sloboda..."