CUM SA SCAP DE INHIBITII?
-
17 Dec 2001, 00:380 0Am 27 de ani si nu-mi place cum arat.Acum multi an in urma eram mult prea grasa;am slabit,iar acum orice bucatica de mancare mi se pare ca ingrasa enorm,desi cum am mai spus am slabit foarte mult.Pe langa asta nici nu pot face dragoste cu prietenul meu(imi este rusine de felul cum arat);cu toate ca am discutat de nenumarate ori despre aceasta problema.Santem de 2ani impreuna,urmeaza sa ne casatarim,in viitor,dar se pare ca asta este o problema pt. noi.Ce sa fac sa ma simt bine in pielea mea?Va rog ajutati-ma. Multumesc anadela
-
13 Dec 2005, 11:33Cred ca cel mai bine este sa nu te mai gindesti cum arati. Dumnezeu ne-a creat pe fiecare intr-un anumit fel si nu trebuie sa ne complezam de chip.Spui ca ai un prieten ,asta este foarte bine . Schimba-ti tunsoarea machiaza-te , foloseste un nou parfum ,cumpata-ti un lucru de care sa te bucuri s-au plimbate la brat cu prietenul tau si asculta tacerea unui parc ,este o situatie relaxanta care iti da puterea de a uita de ori ce fel de inhibitii.
-
14 Dec 2005, 08:57Cred ca nu mai are importanta subiectul este prea vechi, Si mai cred ca a si scapat din 2001 de inhibitii. Pacat ca ne-a lasat asa si nu ne-a spus ce a mai facut.