scolioza

•  
    • 2 mesaje
    18 Apr 2006, 13:01
    0 0
    Salut sunt Andreea si sunt noua pe Forumul acesta. Am vazut diferite discutii pe tema scoliozei si ma-r interesa si pe mine daca ma poate indruma cinevacatre un loc unde sa pot face masaj (locuiesc in Bucuresti). De asemenea doream sa stiu daca e cineva care s-a operat la domnul doctor Jianu avand o varsta de peste 25 ani. Eu mai am cateva zile si implinesc 26 ani.
  •  
    • 162 mesaje
    22 Apr 2006, 14:34
    0 0
    Buna! Eu practic un tip de masaj japonez terapeutic foarte eficient....intra si citeste despre acest tip de masaj pe www.yumeiho.lx.ro.....am cabinetul in Bucuresti, nr meu este 0722166554 Marius. Iti doresc multa sanatate si un Paste Fericit!
  •  
    • 4 mesaje
    28 Apr 2006, 18:26
    0 0
    Buna ziua si eu sunt noua pe acest forum....Ma bucur enorm ca am gasit acest site si ca am cu cine vorbi. Am probleme cu spatele de cand ma stiu...Mai exact prima oara s-a descoperit ca am scolioza la varsta de 6 ani. Cel care a descoperit a fost dl doctor Pesamosca de la spitalul Budimex.Totodata atunci s-a descoperit si o malformatie pe coloana, dar nu era nimic sigur...Am facut si eu gimnastica medicala, masaj, am purtat corset, am facut inot, dar degeaba, coloana mea continua sa se strambe...Din fericire aceasta crestere in curbura a fost inceata. Pana intr-un final, cand unul dintre doctorii care m-a consultat mi-a zis ca degeaba am facut tot ce am facut pana atunci, pt ca problema mea este acea malformatie pe coloana, care se afla exact intre penultima si ultima vertebra, si din cauza careia am scolioza si multe alte deformari ale corpului. Singura solutie este operatia si inlaturarea malformatiei, care este o jumatate de vertebra crescuta in plus...si bineinteles indreptarea coloanei. Acest lucru s-a intamplat acum 1 an de zile, de atunci am tot incerc sa prind curaj sa fac operatia...Recunosc mi-e frica!!! Daca era vorba decat de o scorlioza...poate ca aveam curaj pana acum sa fac operatia, chiar daca gandul ca nu o sa ma mai pot apleca din cauza tijelor ma ingrozea.
    Cunoasteti cumva vreun caz ca al meu????? Adica sa aiba malformatie pe coloana si sa fi facut operatia?????? Sunt curioasa sa aflu care au fost rezultatele.
    Multumesc
  •  
    • 4 mesaje
    28 Apr 2006, 18:28
    0 0
    Am uitat sa mentionez ca am varsta de 21 ani si acum un an aveam scolioza de 33 grade....
  •  
    • 162 mesaje
    29 Apr 2006, 00:56
    0 0
    Personal nu am avut astefl de caz....te rog scrie profesorului meu....spune-i ca=i scrii din partea lui marius si scriei mai detaliat....iga_san_ro@yahoo.co.uk
  •  
    • 162 mesaje
    29 Apr 2006, 00:56
    0 0
    Oricum ar fi bine daca ai trece sa te vad si eu....de ameliorat sunt convins ca te pot ajuta! Doamne ajuta si multa sanatate!
  •  
    • 2209 mesaje
    29 Apr 2006, 20:02
    0 0
    Eu am avut inceput de scolioza. Incepea deja sa se observe la scobiturile taliei ca spatele era stramb. Am facut 2 ani inot, zi de zi, cate doua ore pe zi. Am fost foarte serioasa, cele 2 ore faceam exact exercitiile care trebuia sa le fac, nu ma balaceam aiurea si sa stii ca nu se mai vede nimic. Spatele se intampla sa ma mai doara daca stau pe scaun mai mult timp fara sa ma rezam de spatar... Dar per general, nu mai am probleme. Multa sanatate!
  •  
    • 220 mesaje
    30 Apr 2006, 08:29
    0 0
    pt. MaseurTerapeut :am intrat pe site mai demult si am citit lucruri interesante, as fi interesata de masaj, dar oare nu este contraindicat daca am operatie de hernie de disc L4 si L5? In afara de asta am scolioza si ma doare f tare spatele in acea zona. Te rog da-mi un raspuns, sa nu imi fac vise degeaba! Multumesc!
  •  
    • 162 mesaje
    30 Apr 2006, 15:53
    0 0
    NU este periculos...se poate face un masaj usor...este vorba de presiuni pe muschi...si nu de masaj clasic...mi-e greu sa-ti explic aici. Ai nevoie sa-ti fie relaxati muschii spatelui si mai ales muschii paravertebrali. Daca esti din buc si poti trece pe la mine ar fi bine!
  •  
    • 220 mesaje
    1 Mai 2006, 00:04
    0 0
    Sunt din Bucuresti, spune-mi unde este cabinetul si cand te pot gasi! Multumesc mult!
  •  
    • 162 mesaje
    1 Mai 2006, 10:09
    0 0
    Ma poti suna la 0722166554 sau 0740252678. Cabinetul este in Dorobanti....daca reusesti sa intri azi sunt mai liber, daca nu in rest sunt mai liber pana in ora 16. Multa sanatate!