tensiune scazuta
-
12 Nov 2002, 09:450 0Am tensiunea foarte mica(cam 9 cu 6).E bine?Ce pot sa fac sa mai creasca?Vreau un remediu..altul decat tonele de cafea pe care oricum le beau..
-
14 Nov 2002, 15:25Sunt in aceeasi situatie. In afara de cafea ar mai fi vinul rosu, dar eu nu beau de fel. Daca poti, consuma 1 pahar/zi. Si eu sunt tot adepta cafelei, fara o cafea dimineata nici nu pot sa vorbesc dar sa mai plec de acasa!
-
15 Nov 2002, 07:56Cam in aceeasi situatie sunt si eu cu cafeaua.Dimineata primul lucru pe care doresc sa-l vad in fata ochilor e cana cu cafea.Nici eu nu beau de obiccei.Ma deranjeaza oarecum faptul ca am tensiunea mica pt ca nu sunt prea energica.Dar am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ai tensiunea mai mica decat s-o ai mare.
-
16 Nov 2002, 14:45Categoric e preferabil s-o ai mica!Din cate stiu eu din cauza hipotensiunii nu s-a inregistrat pana acum nici un deces,pe cand hipertensiunea e cu adevarat grava.Eu sunt dintr-o familie de hipotensive - in mod normal am 10 cu 5 iar la emotii in loc sa creasca,imi scade ceea ce-mi provoaca ameteli,slabiciune,zgomote ciudate in urechi si senzatia ca vocea mea nu mai suna normal - si vreau sa va spun ca ambele mele bunici si mamele acestora (mai departe nu mai stiu)au depasit mult varsta de 80 de ani si nu au avut niciodata probleme serioase cu sanatatea.
...Asta vrea sa fie o incurajare pentru "colegele mele de suferinta"cu tensiune mica! -
26 Dec 2002, 22:29consuma mai multe lichide ca sa-ti creasca volumul sangelui; de asemenea fa gimnastica zilnic, fara a exagera insa; oricum, hipotensiunea e o problema mai mica decat hipertensiunea