Spirulina
-
14 Apr 2006, 17:480 0Salutare

am auzit de curand ca spirulina ar fi buna pt slabit... as vrea sa stiu daca e asa si daca pot aparea efecte negative daca le iau in scopul acesta
numai bine! -
14 Apr 2006, 18:12Asa se zice...dar eu nu am slabit. Insa am facut o cura de 3 luni care mi-a adus alte beneficii.
Este o planta naturala care nu iti poate dauna iar tratamentul trebuie facut minim 2 luni. -
16 Apr 2006, 23:13Nici eu nu te incurajez sa crezi ca spirulina singura te-ar face mai slaba;cunosc pe cineva care a incercat si n-a reusit.
Poti insa s-o folosesti pentru a rezista intr-o dieta de slabire .
Aduce, intradevar, multe beneficii corpului. -
17 Apr 2006, 09:49SPIRULINA este o alga microscopica foarte bogata in vitamine , minerale si aminoacizi, ce sunt foarte usor absorbiti de organismul uman; prin aceasta, spirulina aduce organismului o serie de substante absolut necesare, pe care alimentatia moderna, chimizata, nu le mai poate aduce; de aceea este f utila organismului, dar nu are rol de slabire; asociata unei diete adecvate starii de sanatate, poate aduce beneficii organismului uman.In cura de slabire trebuie luati in considerare multi factori , diferiti de la un individ la altul, deci ce a ajutat eventual pe cineva nu are acelasi efect la oricine. Pt cele interesate de detalii :locweb@flash.ro