anticonceptionale/control ginecolog

•  
    • 43 mesaje
    14 Apr 2006, 16:55
    0 0
    Buna,fetelor.Nu am fost niciodata la ginecolog si vreau sa ma duc,sa-mi prescrie anticonceptionale si vreau sa stiu in ce consta controlul.Informati-ma si pe mine,va rog!Sa stiu ce ma asteapta.Puteti sa-mi recomandati un ginecolog bun?
  •  
    • 10 mesaje
    14 Apr 2006, 19:11
    0 0
    Depinde, daca esti virgina, nu prea are ce ! Daca nu, nu e mare chestie, nu ai de ce sa te sperii! Trebuie oricum sa faci niste analize ca sa vada ce pastile ar tb sa iei, cel putin asa mi-a recomandat mie!
    Eu iau Logest si ma impac bine cu ele, nu m-am ingrasat sau altceva, dar exista si alte efecte secundare care pot aparea, si mai bine consulti un dr de specialitate!
    Iti recomand dc stii la Cutitul dr Argint, clinica cu plata, pe dr Pandaru, mierc si vin dupa amiaza!
    Succes
  •  
    • 2 mesaje
    14 Apr 2006, 22:42
    0 0
    nu trebuie sa-ti faca analize. Pur si simplu iti va pune niste intrebari despre antecedente medicale, in urma carora iti va prescrie pilule. Nu conteaza daca esti virgina sau nu. Nu va fi nevoie de nici un control ginecologic.
  •  
    • 1280 mesaje
    15 Apr 2006, 10:33
    0 0
    un medic responsabil ar trebui sa faca analize pt ca daca are exces de estrogen, anticonceptionalele produc cresterea suplimentara a acestui hormon, ceea ce duce la noduli la sani, fibrom uterin si in caz extrem, cand hormonul asta nu mai poate fi stapanit, cancer de san sau uterin.