Iarasi despre secretie vaginala...

•  
    • 80 mesaje
    14 Apr 2006, 11:00
    0 0
    Buna evelor, sper sa nu va enervati ca deschid iarasi subiectul, dar nu ma pot abtine.De multi ani si eu am o problema cu aceasta secretie, care imi creeaza un f mare disconfort...uneori are un miros alteori nu.Am fost la 5 cabinete diferite si mi-am facut tot felul de analize...concluzia fiind aceeasi de fiecare data:nu am nimic.Doar ca din cauza florei de gr. nu stiu care asta e..am o secretie...sunt disperat nu stiu ce sa fac...nu ma simt deloc confortabil...si cum adica nu am nimic???
    sfatuiti-ma va rog, in orice directie!
    va multumesc
    pupiciii
  •  
    • 334 mesaje
    14 Apr 2006, 12:35
    0 0
    Buna! Si eu ma confrunt cu exact aceeasi problema! Am o secretie mai ciudata, dar nu are culoare si uneori are miros, alteori nu! Mi-am facut analize, nimic! Doctora mi-a spus ca este o secreti hormonala si ca nu am ce sa-i fac!
    Acum ne ramane doar sa incercam reteta naturista: bai de sezut cu coada-soricelului in fiecare seara!
    Da-i search pe Google si o sa vezi cat de buna este, special pt leucoree!
    Ca sa nu ma deranjeze, incerc sa ma spal cat mai des si port protej-slip pe care il schimb daca se murdareste!
  •  
    • 80 mesaje
    14 Apr 2006, 12:45
    0 0
    Asta fac si eu tot timpul...dar nu mi se pare ok...nu toata lumea se chinuie asa.
  •  
    • 215 mesaje
    17 Apr 2006, 10:01
    0 0
    Desigur, aceasta este o problema de natura hormonala, daca nu s-a descoperit nici un factor patogen. Deoarece stresul este cel ce poate influenta f mult sistemul hormonal, va rog sa va ginditi daca aveti o viata stresanta; daca da, va astept pe locweb@flash.ro.
  •  
    • 21 mesaje
    18 Apr 2006, 14:36
    0 0
    Eu ce sa va mai spun...Acum 5 ani mi-a aparut aceeasi secreti,de care vorbiti.Doi ani la rand mi s-au tot dat tratamente pt.vaginite de tot soiul si sigur ca nu au avut nici un efect.Acum doua zile am terminat un tratament si se pare ca a dat roade.Culmea ca am urmat unul dintre tratamentele pe care le-am mai facut !