Help

•  
    • 2 mesaje
    8 Nov 2002, 00:06
    0 0
    Din cauza chilotilor Tanga am facut o iritatie puternica care se manifesta prin inrosirea zonei, mancarime, bubite mici. Am crezut ca e o infectie interioara dar secretia vaginala este buna.Poate sa-mi recomande cineva un tratament, o crema sau ceva? Va multumesc.
  •  
    gco
    • 16 mesaje
    8 Nov 2002, 10:10
    0 0
    Intr-adevar,este neplacut sa ti se intample asa ceva.Si eu am fost in aceeasi situatie,dar mi-a trecut fara unguent,de la sine.Incearca sa nu mai porti chilot din material supraelastic,ci numai din bumbac.Materialele lucioase,sau oricare altele decat bumbacul,produc iritatii,mai ales in zonele sensibile ale corpului,in special acolo unde e nevoie sa fie aerisite,sa nu se adune transpiratie,umezeala...Cel putin,pentru mine asa este.
  •  
    • 424 mesaje
    8 Nov 2002, 12:22
    0 0
    Cel mai recomandata ar fi sa mergi la medic mai ales daca persista problema. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie un inceput de candida, incearca unguent cu clotrimazol de la farmacie care calmeaza mancarimea si trateaza formele slabe de candida. Daca dupa 10 zile nu-ti trece asistentza medicala este necesara.
  •  
    • 424 mesaje
    8 Nov 2002, 12:24
    0 0
    Am auzit ca face bine sa mananci cat mai mult iaurt (!!!???)
  •  
    • 2 mesaje
    8 Nov 2002, 21:57
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri.