Apelez din nou la sfaturile voastre...

•  
    • 601 mesaje
    13 Apr 2006, 17:50
    0 0
    Nu scap bine de una si dau de alta..se pare ca asta e norocul sau mai bine spus nenorocul meu.M-am vopsit de curand(cca2zile)si cu toate ca folosesc aceeasi vopsea din totdeauna(aceeasi marca ,aceeasi nuanta)mi s-a iritat ingrozitor pielea capului...din cate am vazut vopseaua nu era expiurata.Tot ce vreau sa stiu e ce pot face pt a scapa de de iritatie....Poate ma ajuta careva cu vreun leac naturist usor si rapid de preparat in casa.Va multumesc din nou.
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Apr 2006, 18:48
    0 0
    Daca te-ai vopsit cu blond, cred ca cel mai potrivit ar fi sa iti tamponezi pielea capului cu ceai de musetel caldut.

Daca te-ai vopsit cu o nuanta mai inchisa, atunci ar merge ceai de coada-soricelului sau de salvie.

Toate sunt cicatrizante si calmante.
  •  
    • 601 mesaje
    13 Apr 2006, 20:45
    0 0
    Multumesc frumos...de vopsit m-am facut bruneta,si tocmai mi-am pregatit ceai de coada soricelului...prin urmare zdup la dus ...sunt curioasa care sunt rezultatele.Oricum Multumesc.
  •  
    • 480 mesaje
    13 Apr 2006, 22:11
    0 0
    draga codrys

pt. linistea ta trebe sa-ti spun ca pielea capului se regenereaza destul de repede asa ca nu-ti mai face griji.
    posibil ca tu sa-ti fi produs o iritatie chiar inainte de a te vopsi, fie ca te-ai frecat cu unghiile, perie,piepten....etc. sau daca ai spalat parul inainte de vopsit.
    Parul nu se spala inainte de un vopsit doar in cazul in care este incarcat prea mult cu produse de coafat iar in acest caz se spala usor si nu se freaca pielea capului ci doar parul.
    Inca un lucru de retinut, dupa ce ai aplicat vopseaua parul nu trebuie adunat si lipit de cap ci trebuie desfacut cu pieptenul pt. a se aerisi deoarece reactiile chimice dintre oxidant si vopsea degaja o anumita caldura si poate chiar sa duca la mici arsuri ale scalpului.

te pupik.....
  •  
    • 601 mesaje
    13 Apr 2006, 22:50
    0 0
    Se pare ca asta e ...pe mine m-a vopsit cineva care ''se pricepe'' sau cel putin asta credeam eu stiind ca si ea se vopseste de ceva timp.Ea mi-a pus dupa ce m-a vopsit o punga in cap dupa ce imi prinsese parul coc(zicand ca e mai bine )...se pare ca asta trebuie sa fie.Oricum mi-am facut ceai si mi-am spalat pielea scalpului...acum incerc sa nu ma mai scarpin ca ma mananca.Oricum va multumesc pentru sfaturi.Pupici la toate.