Suplimentele nutritionale:

•  
    • 587 mesaje
    12 Apr 2006, 12:30
    0 0
    Preventie?
    Terapie?
    Placebo?
    Ce parere aveti, stimate eve?
  •  
    • 215 mesaje
    12 Apr 2006, 14:20
    0 0
    depinde de la ce firma folosesti suplimente alimentare; asa cum o haina cumparata la Armani nu e totuna cu una cumparata la o taraba cu turcisme.Am o experienta de circa 10 ani in folosirea acestor produse naturale(trebuie sa fi sigur ca sunt naturale, altfel nu au nici un rost) si consider ca au un rol deosebit in pastrarea sanatatii dar si in recapatarea ei, in caz de boli acute sau cronice, cind sunt folosite in paralel cu tratamentul alopat.
  •  
    • 587 mesaje
    12 Apr 2006, 14:27
    0 0
    Pe tine personal ce suplimente si in ce tip de probleme te-au ajutat?
  •  
    • 1037 mesaje
    12 Apr 2006, 18:49
    0 0
    eu iau vitamina C si B complex....si cind am fost racita am luat tot C plus zinc si m-am vindecat de pe o zi pe alta.Sunt pro vitamine si minerale...incerc sa stau departe de medicamente....la sotul meu..cind il ia durerea de cap ii dau magneziu si-i trece.
  •  
    • 215 mesaje
    12 Apr 2006, 19:44
    0 0
    Asa cum le spune si numele, suplimentele nutritionale completeaza alimentatia si, cum mincam in fiecare zi, ar fi normal sa folosim aceste produse tot zilnic; desigur ca nu aceleasi, ele completindu-se unele pe altele.De la probleme de dureri reumatice, viroze, reglarea ciclului si reducerea sindromului premenstrual , - ma refer la toti membrii familiei mele- reglarea tensiunii arteriale,depresii, si multe altele, aceste produse si-au facut exemplar datoria, asigurindu-mi o viata mai de calitate.Detaklii amanuntite pe adresa locweb@flash.ro