intrebare pt cine stie

•  
    • 570 mesaje
    12 Apr 2006, 02:55
    0 0
    Care este anticonceptionalul cu cel mai redus continut de hormoni de pe piata din Romania?(si nici sa nu coste o avere).
  •  
    • 827 mesaje
    12 Apr 2006, 09:29
    0 0
    novynette sau logest este un contraceptiv microdozat, nu stiu insa daca are cea mai mica concentratie de pe piata. consulta un medic sau mergi la un cabinet de planning.
  •  
    • 1280 mesaje
    12 Apr 2006, 09:43
    0 0
    ar trebui facut un consult initial si eventual analize de sange pt a se vedea echilibrul hormonal. In general analiza asta nu se face iar anticonceptionalele sunt date cam dupa ureche. Sunt persoane care au deja nivelul ridicat de estrogen si care daca iau anticonceptionale isi cresc suplimentar estrogenul. De la aceasta crestere apar fibroame uterine si noduli la sani.
    Cele cu nivel mare de estrogen nu ar trebui sa ia nici un fel de anticonceptionale.
  •  
    • 1447 mesaje
    12 Apr 2006, 09:43
    0 0
    medicul mi-a recomandat Logest pt ca ar avea cea mai mica concentratie de hormoni.
    costa in 210.000
  •  
    • 599 mesaje
    14 Apr 2006, 15:42
    0 0
    Harmonet sunt foarte bune au doza cea mai mica de hormoni, contine si estrogeni si progesteron, mie mi-a recomandat medicul si am inceput tratamentul de o luna si nu am nici o reactie adversa de la ele.
  •  
    • 28 mesaje
    14 Apr 2006, 16:07
    0 0
    Din cate stiu eu d la medic si chiar citind prospectul,cele pe care le cauti sunt Logest...si nici nu costa o avere...iar eu am luat cam 4 ani d zile si sunt superEu avand si SPM am simtit ca imi regleaza si starile de discomfort psihic. Atata doar ca mi s-a parut ca se depune nitel celulita care dispare dupa c nu mai iei pastile.